donderdag 18 juli 2019

Teakolie buiten

Tuinmeubels die buiten staan hebben het zwaar te verduren. Al heel snel zal het hout verkleuren en een groene aanslag krijgen. Langzaam aan zal het hout uitdrogen en gaan barsten.


Om de levensduur van uw houten tuinmeubels te verlengen en zolang mogelijk te genieten van uw tuinmeubels in plaats van zich te ergeren. Teakolie tips Met onderstaande tips blijven teakhouten tuinmeubels nog langer mooi! Onze Teakolie is natuurvriendelijk en zuinig in gebruik.

Reinig teakhout van te voren goed Voordat u uw teakhouten meubels gaat behandelen met teakolie is het raadzaam deze eerst goed te reinigen met een houtreiniger voor buiten meubels. Teakolie voor binnen en buiten Deze teakolie is gemaakt uit een mix van natuurlijke exotische oliën. Laat het hout zijn natuurlijke uitstraling en geeft een onzichtbare waterafstotende film over het oppervlak.


Koopmans Teakolie is een impregnerende, voedende olie die de kleur in zijn orignele staat herstelt. Deze olie is geschikt voor het behandelen van tuinhout dat beschermd moet worden tegen vocht en vergrijzing. Binnen ons assortiment bieden wij teakolie of teaksealer aan.


Om te voorkomen dat teakolie of teaksealer op onjuiste manier wordt gebruikt, bieden wij deze niet via onze online webwinkel aan. Rambo teakolie transparant 7ml is een olie die teakhout in de tuin weer extra kleur geeft en vergrijzing voorkomt.

Doordat de olie goed impregneert, beschermt het tegen waterindringing. De olie is zeer geschikt voor het onderhouden van Teak hout buiten en het voorkomen van vergrijzing. De Rambo teak olie teak hout transparant 7ml is een olie die teak hout in de tuin weer extra kleur geeft en vergrijzing voorkomt. Laat uw meubelen tot weken buiten staan, zodat ze een bleekgele kleur krijgen. Breng vervolgens Golden Teak Patinizer aan volgens het gebruiksvoorschrift.


Wij hebben een set teak tuinmeubelen die wij niet goed onderhouden hebben. Ze zijn nu sterk verweerd en we willen graag dat ze de mooie grijze kleur aannemen. Houtolie voor buiten Er zijn producten. Onze houtolie is een milieuvriendelijke watergedragen olie, welke is gebaseerd op plantaardige herwinbare olie.


De inhoudsmaat is liter. Teakolie beschermt teak en hardhouten tuinmeubelen en vlonders tegen de zon en vocht op basis van lijnolie. Het trekt in het hout en voedt het. Verzorg je teakhout met de extreem waterbestendige en voedende olie van Rambo.


Teakhout Olie Transparant’ accentueert de nerftekening en behoudt. Rambo Teak Olie transparant 7ml kopen? De verzorgende teakolie van HG is speciaal ontwikkeld om meubels van teak te voeden en te beschermen.


Regelmatig gebruik van onze teak olie verfraait het meubel niet alleen, ook zorgt het ervoor dat deze in goede conditie blijft. HG heeft niet alleen teakhout olie in het assortiment.

Hermadix TOFF Teakolie 7ml. Schibo teakolie licht 2cc… Meer. Over het algemeen gebruik je verf op waterbasis voor binnen en verf op terpentinebasis voor buiten. Voor houtbehandeling buiten kun je in sommige gevallen beter kiezen voor beits in plaats van olie, omdat de weersinvloeden natuurlijk veel groter zijn. Het is niet zo – of je beits of olie nu binnen of buiten gebruikt – dat een behandeling gedaan met olie of beits voor altijd bescherming biedt.


Bescherming en onderhoud vormen de kern van onze houtolie. Daartoe kan de houtolie diep tot in het hout doordringen, waardoor het hout sterker en hoog belastbaar wordt. Juist buiten tonen HORNBACH houtoliën een duurzame beschermende werking en bewaren ze tegelijkertijd het aantrekkelijke uiterlijk van het materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts