maandag 15 juli 2019

Primer voor trespa

In verschillende kleuren leverbaar. Neem dan contact met ons op. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro!


Berken of ecoplex HPL voor de beste prijs! Het schilderen begint met het aanbrengen van een primerlaag, hiervoor moet een kunststof primer of multi primer gebruikt worden. Een gewone primer hecht namelijk onvoldoende. Bovendien raden we het gebruik van een kwast af, de primerlaag moet aangebracht worden met een schuimroller. Bostik Simson zwart gekleurde primer ter voorbehandeling van gladgeschaafde houten draagconstructies.


Essentieel om een duurzame hechting te verkrijgen van de gevelplaatlijmen (zoals Paneltack en Paneltack HM). De transparante primer wordt toegepast om de platen te ontvetten die u gaat verlijmen. Primer voor HPL gevelbekleding.


Primer voor trespa

En het primeren van aluminium onderconstructies‚ wanneer de HPL plaat daarop wordt gemonteerd. Dit product verbeterd tevens de hechting van de gevelpanelen. Voor het overschilderen van de primer het belangrijk de instructies op te volgen van de verffabrikant bv binnen uur aanbrengen van de grondverf. Voor de grondverf kies voor alkyd of acrylaat grondverf.


Kun je trespa schilderen en wat heb je hier precies voor nodig? We helpen je graag op weg, volg snel onderstaande stappen. Vaak wordt dit gebruikt om bestaand hout te vervangen.


Primer voor trespa

Hier is men nu op uit gekeken. Hoe kunnen we dit schilderwerk het beste uitvoeren? Antwoord: Bij het schilderen van hard plaatmateriaal kan het beste als eerste laag een epoxy primer worden aangebracht. Ik heb buiten een wit trespa boeiboord dat ik graag een andere kleur zou geven. Deze zijn voor de verwerker minder.


Wij bieden alleen hoogwaardige kunststoffen van gerenommeerde Europese fabrikanten aan. Eén laag primer is voldoende. Vermijd aanraking met stof en vet na aanbrengen primers.


Gebruik de speciale applicatieset met rollers. Breng de primer voldoende dik. Droogtijd: minimaal minuten, maximaal uur. Panelzz biedt een ruim assortiment Bostik lijmsystemen met onder andere montagelijm, primer , cleaner, foamtape en kitpistolen. Je ziet dit vaak bij garages, waarbij het houtwerk is vervangen door trespa.


Trespa platen in diverse kleuren en diktes. Tegenwoordig is trespa in verschillende kleuren en kunnen op maat gezaagd worden. Wilt u kunststof of metaal schilderen en vraagt u zich af wanneer moet ik een hechtprimer gebruiken? Ik wil trespa gaan verven van grijs naar wit.


De trespa komt in een douchehoek,dus het moet verf zijn die tegen water kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts