donderdag 11 juli 2019

Relius hoeka

RELIUS is een Duits verf merk dat in de Benelux wordt geïmporteerd door RELIUS Benelux. Het assortiment bestaat uit een compleet assortiment verf en glasweefsel. RELIUS Hoeka Smaragd is de eerste sierpleister die een egaal structuurbeeld garandeert op heterogene ondergronden. Eigenschappen: Uitstekende hechting, stootvast, ademen heeft een fraaie structuur en is gemakkelijk verwerkbaar, HOEKA Spachtelpleister XXF zowel handmatig als mechanisch.


Toepassen: HOEKA Spachtelpleister is geschikt voor binnen.

Het leveringsprogramma van RELIUS Benelux, importeur van RELIUS verf, is zeer uitgebreid. Tegenwoordig is Superscan glasweefsel marktleider in Nederland. Ook onze Hoeka Goudspack en Hoeka Platinaspack zijn op kleur te maken met het Hoeka Worldcolors kleurmengsysteem. Voeg artikelen toe middels de knop. Gespecialiseerd in betonstucen.


Wanden, vloeren, plafonds en meer. Neem vrijblijvend contact op. RELIUS Hoeka Platinaspack is een hoogwaardige verspuitbare gesilconiseerde lichtgewicht kalkvrije spuitpleister voor wanden en plafonds met perfecte.

RELIUS Hoeka Goudspack is een uitstekend lichtgewicht kalkvrije spuitpleister met eigenschappen conform de COT 83. Relius Hoeka - Slootjes Afbouw B. Reinigingsmiddel voor het neutraliseren van verontreiniging als gevolg van nicotine en overige aanslag en verkleuringen. Bleken diep indringend en sterk reinigend. Wanneer een klus écht goed moet.


Allround Service Franken is uw totaaldienstverlener voor onderhou kleine of grote klussen, renovatie, verbouwingen, aanbouw. In de regio Zutphen, in het plaatsje Vierakker, vind je Klussenbedrijf G. Een klusbedrijf waar je terecht kunt voor alle. De sierpleister is verkrijgbaar in diverse, fraaie standaardkleuren. HOEKA Metallics kenmerkt zich door een goede hechting en is stootvast, ademend en gemakkelijk verwerkbaar.


HOEKA Edelpleister is verkrijgbaar in de volgende korrelgradaties: XXF, 2mm, 5mm en 0mm. Het product is tevens leverbaar in NCS kleuren. HOEKA Silcotex is een slagregendichte, water- en vuilafstotende, gevelverf.


De verf is uitermate geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden in het kader van renovatie. Het is geschikt als primer voor de wapening, als hechtbrug, als mortel voor het herstellen, repareren en vullen van minerale beton ondergronden en als egalisatie voor betonvlakken, binnen en buiten. Heeeeel klein beetje uitgehaald.


Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder latex-muurverf, met een keus uit relius.

Voor iedereen een voordeel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De Hoeka spuitpleisters Zilverspack, Goudspack en Platinaspack zijn eenvoudig en snel te verwerken.


De toegepaste nanostructuur biedt een betere witheid van de meslaag waardoor de spuiter normaal kan afkorrelen met behoud van de matheid. Bij het verwerken van de spuitpleisters ontstaat geen hinderlijke geur en nauwelijks nevel. HOEKA Zilverspack wordt uitsluitend binnen toegepast en is bijzonder geschikt voor het egaliseren in dunne lagen en arbeidsbesparend afwerken van gladde beton, cellenbeton en gipselementen, zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten. In combinatie met stukadoorsgips (ca. ) kan het product ook als reparatiemateriaal worden gebruikt.


HOEKA Platinaspack is speciaal ontwikkeld voor verwerking op kleur (NCS kleuren). Vergelijkbare zoekopdrachten voor hoeka spachtelputz. Info over hoeka spachtelputz. Resultaten van zoekmachines! Welkom bij Afbouwbedrijf Mark van Oudheusden.


Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts