dinsdag 9 juli 2019

Onderzetters wit

Onderzetters wit

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment onderzetters. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 2producten vanaf € 00. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Voor pannen kies je een grote, stevige onderzetter van bijvoorbeeld kurk of gietijzer. Voor glazen of kopjes is een kleine onderzetter van bijvoorbeeld hout of vilt een goede. Echte koeienhuid in de kleur wit. De onderzetters zijn geschikt voor het serveren van warme en koude dranken. De collectie is erg stevig en gemakkelijk schoon te houden.


Bescherm je tafel met ons assortiment placemats. Je kan kiezen uit allerlei patronen en kleuren. We hebben onderzetters van textiel, kunststof en natuurvezels. Ook voor glas onderzetters bestaan er luxere materialen in moderne designs. Deze onderzetter sets komen vaak met speciale houder en geven een luxe uitstraling.


Onderzetters wit

Vaak zijn deze onderzetters zwaarder en gemaakt van RVS (roestvrijstaal), maar er zijn ook designs te vinden die gemaakt zijn van leer of glas. De vier multifunctionele onderzetters zijn gemaakt van wit marmer, hebben anti-slip voetjes en kunnen ook als amuse plankjes gebruikt worden. Perfect voor feestjes en borrels. Met deze onderzetters geniet je zorgeloos van je glas wijn, sap of ander drankje, terwijl je tafel mooi schoon blijft. Leuke onderzetters met tekst Kleur: Zwart- wit Afmeting:x cm.


Merk: J LINE Per set van stuks. De witte variant heeft de letter Z van Zusss, combineer hem met de zwarte onderzetter met de letter S om ons logo: ZS te krijgen. Leuk combineren met onderzetters. De witte en zwarte onderzetters zijn niet alleen een super goede match, maar combineer ook met andere marmeren artikelen uit onze collectie.


Onderzetters wit

Schuivende pannen en ovenschalen behoren tot het verleden met deze witte vierkante onderzetter van Mepal. De zachte siliconen ringen in de onderzetter zijn hittebestendig tot 2graden en voorkomen beschadigingen aan het tafeloppervlak. Altijd handig om in huis te hebben voor feestjes en onverwacht bezoek. Onderzetters van leisteen met tekst. Over het merk: ARO-products biedt u kwalitatief goede producten tegen een zacht prijsje.


Met een diverse productlijn heeft ARO-products veel voor in en. Een brede verscheidenheid aan onderzetters wit -opties zijn voor u beschikbaar, zoals hout, bamboe en glas. Ook kunt u kiezen uit gevulde onderzetters wit. En of onderzetters wit pc , ps of pp is. Naast onderzetters van eigen merk vind je bij Blokker ook Selecta onderzetters , Easyline onderzetters en Marjolein Bastin onderzetters.


Ieder merk heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken. Zo zijn de onderzetters van Marjolein Bastin voorzien van de mooiste natuurdesigns, waarbij de kleinste details uit de natuur worden uitvergroot. Een plantenschotel vangt overtollig water op uit je bloempot.


Dit zorgt dat de plant langer kan drinken én voorkomt dat de wortels gaan rotten omdat ze te nat staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts