dinsdag 30 juli 2019

Stijgerhouten spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Glas voor een spiegel kopen? Eenvoudig online te bestellen in stappen. Snelle levering, zelfs binnen werkdagen. Hele leuke spiegel met een lijst van steigerhout !

De lijst is ongeveer 10cm breed. Let op: de afmeting is inclusief de steigerhouten lijst van 10cm breed! We proberen van de standaardmaten een aantal spiegels op voorraad te hebben, zodat we snel kunnen leveren. Ook in het industriele interieur is een steigerhouten spiegel prachtig woonitem die niet meer weg te denken is. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af.


Met spiegel van steigerhout wordt bedoeld de lijst die om de spiegel zit. Door een spiegel te voorzien van een steigerhouten lijst krijgt deze een mooie stoere, robuuste maar ook luxe en landelijke uitstraling. Wij kunnen een losse spigellijst op maat leveren of incl.

Het mooie van maatwerk steigerhouten spiegels is dat je deze dus precies op maat kunt laten maken en niet vast zit aan standaard spiegelmaten. Deze steigerhouten spiegel geeft uw interieur de natural look. Vandaag besteld binnen werkdagen in huis!


Met deze spiegel kunt u veel kanten op, zo kunt u de spiegel bijvoorbeeld verticaal plaatsen en gebruiken in uw slaapkamer om te kijken of uw kleding u goed staat of plaats de spiegel horizontaal en u kunt deze boven een stoer dressoir plaatsen of boven. Bekijk alles met spiegel steigerhout ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Een toffe en unieke spiegel van steigerhout met een gave lijst is een ware blikvanger in uw woning. Of u deze nou plaatst in de hal, woon-, slaap- of badkamer.


De spiegel geeft een warme en authentieke sfeer aan iedere ruimte. Door het gebruik van oude gebruikte steigerhouten planken krijgt iedere lijst zijn unieke verweerde look. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan!


Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen!

Mooie decoratieve wandborden en spiegels bij ons te koop. Deze decoratieve steigerhouten spiegels en steigerhouten wandborden, met op zonder spiegel brengen geven een mooie natuurlijke uitstraling in uw woonkamer of hal. Steigerhouten spiegels en wandborden. Hoogwaardige kwaliteit spiegel , op maat gemaakt. Spiegel met lijst van steigerhout.


Een unieke spiegel , met Gratis Bezorging en o. Wij maken onze spiegels met versteklijst op maat. Dat is de Wood spiegel met steigerhouten lijst. Iedereen zal even blijven staan om zichzelf in deze spiegel te bekijken.


Deze stoere ongeschuurde stijgerhouten lijst past in ieder interieur en in ieder vertrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts