donderdag 4 juli 2019

Remmers gw 310

Remmers gw 310

Super-Angebote für Induline Gw 3hier im Preisvergleich bei Preis. Ideaal voor het zwart verven van douglas hout. Dit product is voor hout zonder bodemcontact. Nerven, noesten en de natuurlijke structuur van het hout blijven in zicht.


Remmers gw 310

Direkter Kontakt zum Fachvertreter. Alle Fachhändler in Ihrer Nähe. Dit watergedragen impregneerlazuur wordt met name gebruikt voor het behandelen van al het geveltimmerwerk buiten. Voor het behandelen van alle geveltimmerwerk buiten zoals bijv.


Remmers Zwarte Beits GW - 310. Douglas hout is een van de hardste naaldhoutsoorten uit. Watergedragen zwarte beits voor oppervlaktebescherming. Veel toegepast op Douglas, Lariks, Vuren en Grenen.


Remmers gw 310

Induline GW - 3is een watergedragen impregneerlazuur met bescherming tegen blauwschimmel voor hout buiten. Deze tuinbeits heeft een unieke 6-voudige bescherming. Deze beits is ideaal om douglas hout zwart te beitsen. Geschikt om onze zwart zweedsrabat en onze potdekselplanken bij te werken. Ergebnisse von Suchmaschinen!


Aantal: Bestel dit product Schrijf de eerste review over dit product. De lazuur voldoet aan alle eisen van de particulier en de professional en is geschikt voor het behandelen van al het tuinhout dat geen contact met de bodem heeft. Het maken van de juiste materiaalkeuze en het afstemmen van de verduurzaming van de houten bilinga kolommen zijn in goede samenwerking tot stand gekomen. Fijnbezaagd hout is zoals deze van de zagerij vandaan komt. Het hout is dus ruw gezaagd en er kunnen kleine maatverschillen in zitten.


Dankzij de houtconserverende eigenschappen kan het hout zich langdurig van zijn mooiste kant laten zien! De mogelijkheden zijn EINDELOOS! Een waaier aan kleurschakeringen staat ter beschikking. Voor het aanbrengen van dit product is het belangrijk dat de ondergrond vet, vuil en stofvrij is.


Aan de zuidrand van Den Haag in Kijkduin worden nieuwe appartementen gebouwd. Is een watergedragen lazuur voor een oppervlaktebescherming in een dunne laag met schimmelwering en conservering van de ve. GW - 3Impregneer beits Zwart Een diepzwarte, frisse uitstraling, die ook lang zo blijft. Houtverwekende bedrijven maken graag gebruik van GW - 310.


Aarzel niet om ons te contacteren! Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord! Toepassingsgebieden: Voor alle hout wat buiten wordt toegepast boven maaiveld.


Bij meerdere van onze kapschuren is het mogelijk om een wandmodule aan te schaffen. GW kékülés ellen ő GW - kékülés ellen - EN 3en evonatként használható stb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts