vrijdag 26 juli 2019

Wekker met licht philips

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Philips wekker op Vergelijk. Wekkers van alle merken op beslist. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


U ontwaakt geleidelijk met zacht licht dat langzaam helderder wordt.

Het licht neemt geleidelijk toe gedurende minuten voor de ingestelde wektijd. Het licht valt op uw ogen en verhoogt het energieniveau in uw lichaam en bereidt uw lichaam zo langzaam voor op het wakker worden. Dit maakt het ontwaken aangenamer. Deze touchscreen- knopjes lichten op als je met je vinger in de buurt van het scherm komt.


Snoozen met deze wekker is ook supereenvoudig: gewoon even aantikken aan de voorkant, en het wekgeluid stopt een 9-tal minuten, terwijl het licht blijft doorbranden. Met herhaald alarm (snooze) na vijf minuten. Door de ingebouwde digitale FM-radio wordt u elke dag wakker met uw favoriete muziek of nieuwszender. Selecteer uw favoriete radiozender en de wekker begint op de ingestelde wektijd muziek af te spelen.


Eerst zacht, daarna gedurende seconden steeds harder tot het geselecteerde geluidsniveau.

Met een lichtwekker begin je volledig uitgerust aan een nieuwe dag. Door de lichtintensiteit langzaam toe te laten nemen wordt je lichaam tijdens je slaap voorbereid op het wakker worden. Op deze manier wordt een zonsopgang gesimuleerd en wordt je lichaam, klinisch bewezen, meer ontspannen wakker. Door de simulatie van de zonsopkomst word je geleidelijk gewekt. Binnen minuten wordt je kamer gevuld met opeenvolgend zacht ochtendroo oranje en helder geel licht.


De wake-up light bevat tevens een bedlampje met lichtinstellingen. DeLenco CRW4GY Wake Up Light wekkerradio die jou wekt met licht en geluid Tien minuten voordat je moet opstaan vult de kamer zich al met het licht van de Lenco CRWZo word je langzaam en uitgerust wakker Met de Lenco CRWis de kans klein dat jij je ooit nog verslaapt De ingebouwde speakers zorgen altijd voor een optimaal geluid Of je nu. Wil je wekkers en ontwaaklampen vergelijken? Zoek een wekker , klokradio of wake-up light via de filters in de linkerkolom. Kies uit producten vanaf € 665.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De wekker simuleert 's avonds een zonsondergang, zodat je ontspannen in slaap valt. Als de wekker afgaat, wordt het display groen. Ochtends wordt je kamer gevuld met een geel zonnig licht. Met zo’n wake up light wekker krijg je ‘s ochtends bij het wakker worden meer zon- licht via de wekker.


Je lichaam wordt beter wakker en de dagen lijken minder somber. Er zijn al enorm veel wake up light wekkers in de markt. Start met wekkers vergelijken en kies degene die bij jou past.

Seizoensgebonden klachten kan men doorgaans effectief bestrijden met lichttherapie. Het licht ging midden in de nacht wel eens van zelf aan. De kuur duurt doorgaans dagen. Wanneer de wekker afgaat gaat het licht in een te felle stand het stimuleert niet echt een zonsopgang.


Geen optie om het geluid geleidelijk te laten toenemen. Zeer maar dan ook echt zeer lage geluidskwaliteit. Met de Wake-up Light wekker wordt de opkomst van daglicht nagebootst die dit voor jou in je donkere kamer doet! Met de daglichtlamp wordt je vele malen lekkerder wakker. Bekijk dan online het assortiment aan verschillende wekkers.


Een lichtwekker biedt hiervoor een oplossing. Hiermee word je op een natuurlijke manier wakker, omdat het licht van de wekker een zonsopgang nabootst. Zo worden door het licht je ontwaakhormonen gestimuleer waardoor het wakker worden net wat soepeler gaat. Daarnaast is een wekker in verschillende vormen verkrijgbaar.


Van trendy kubusvormige alarmklok tot een kinderwekker met vrolijke kleuren en printen: voor jong en oud is er genoeg keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts