dinsdag 16 juli 2019

Praxis plinten cando

Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Vind cando plinten het nu op Kensaq.


CanDo neemt het artikel retour indien het artikel: - Niet beschadigd is - Voorzien is van originele verpakking en labels - Niet bewerkt is zoals slotgat (bij buitendeuren), 3-puntsluiting, tochtvaldorpel, brievenbussleuf, glasmontage en dergelijke.

Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. CanDo binnenhoek voor plinten. Decoratieve plinten CanDo levert decoratieve plinten in diverse stijlen: van klassiek tot modern, van romantisch tot strak. De plinten zijn leverbaar in verschillende hoogte- en diktematen.


Plinten kopen doe je bij Praxis. Resultaten van zoekmachines! Deze plint heeft een afgeronde vorm en is, indien gewenst, gemakkelijk over te schilderen.


Informeer voor het hele assortiment bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

Het bevestigen van CanDo plinten. Hier lees je hoe je eenvoudig zelf plinten plaatst. Lees voordat je begint zorgvuldig de instructies door op de achterkant van de verpakkingen. Zowel over bestaande plinten als op grondhout of Flexi Clips kunnen de overzetplinten worden bevestigd. De overzetplinten van CanDo behoren tot het Flexiplinten assortiment, er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar.


Zo past de plint altijd bij de rest van de vloer en over de bestaande plint. De plintclips van CanDo zijn het unieke bevestigingssysteem van de decoratieve plinten van CanDo. Natuurlijk is de afwerking ook erg belangrijk. De clips monteer je met de bijgeleverde boormal zeer eenvoudig aan de muur waarna je de plint er probleemloos overheen schuift.


Het grote voordeel van deze montage is dat de plint de muur altijd volgt en er dus geen storende naden zichtbaar zijn. Het profiel (de zijkant) van een overzetplint ziet eruit als een omgekeerde hoofdletter L: Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken. Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten.


Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten. Find cando plinten vandaag!


Alles voor het verfraaien van je huis en tuin.

Info over praxis plinten cando. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online! De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Maak je vloer helemaal af door het plaatsen van CanDo plinten.


Deze film geeft precies aan hoe je CanDo decoratieve plinten plaatst. Cando biedt een uitgebreid assortiment aan plinten met clipbevestiging waarmee u eenvoudig een eigen sfeer creëert. De Cando plinten zijn gemakkelijk te plaatsen en passen in vrijwel ieder interieur. Neemt u eens een kijkje in ons assortiment Cando plinten ! Het voordeel van deze bevestiging is dat de plint de muur altijd volgt en er geen storende naden zichtbaar zijn.


Nadat je zelf een vloer gelegd hebt kan je de vloer afwerken met plinten of lijsten. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn. Voor de afwerking van de dilatatievoegen en de overgangen tussen tegel en laminaat, of tapijt en laminaat, kun je een overgangsprofiel gebruiken. Voor het perfect afwerken van de laminaatvloer tegen de wan levert CanDo bijpassende hoge plinten en plakplinten.


Daarnaast heeft CanDo een breed assortiment aan decoratieve plinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts