vrijdag 5 juli 2019

Syndon hoofdkussen

Hoofdkussen voor een Buikslaper? Overtrekken, Hoeslakens en meer! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Met een Auping Kussen Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.


Het kussen is wasbaar, geschikt voor de droger en is navulbaar via een ritssluiting.

Met de vulmogelijkheden Nano gel en Nano Mix worden de hoofdkussens een waar kunststuk. Het Syndon boxkussen van Made in Holland heeft een fijne witte tijk van 1 katoen en een vulling van 1 Syndon holle polyester vezelbolletjes. Deze vulling zorgt voor een heerlijk zacht hoofdkussen wat zich goed naar de vorm van het hoofd vormt.


Diverse Bon Giorno hoofdkussens 1 Visco traagschuim. Het Syndon Basic kussen is gevuld met synthetische supersoft Syndon bolletjes en heeft een vulgewicht van 800g. Tijk van 1 twill katoen.


Het Holland Made Syndon Boxkussen is een stevig comfortabel vormvast hoofdkussen. De tijk is van 1 zachte perkal katoen, en voelt prettig aan.

Slaap heerlijk op je Beauty Pillow hoofdkussen ! Bij de luxe kussenslopen van Beauty Pillow horen natuurlijk hoofdkussens van de beste kwaliteit. Wij bieden de keuze uit een luxe hoofdkussen van polyestervezel, een deluxe hoofdkussen van holle vezel of een bio hoofdkussen van kapok vezel. Synthetisch hoofdkussen gevuld met ‘ Syndon ’ holle synthetische vezelbolletjes. Door gebruik te maken van de Vezelbolletjes gaat de vulling nooit in elkaar zitten en vormt het kussen zich precies naar het hoofd en de schouders.


Dit kussen vormt zich perfect naar de vorm van uw hoof nek en schouders. Het Grando Medium hoofdkussen van Silvana heeft een perfect ondersteunende latex vulling. De buitenkant van het kussen voelt zacht en soepel aan door de een dubbele polyester en viscode doek met een toevoeging van elastan (als tijk, buitenkant).


Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! De kwaliteit van je hoofdkussen speelt een belangrijke rol bij een goede en gezonde nachtrust. Het is belangrijk dat je bij het kiezen van een kussen rekening houdt met je slaaphouding en persoonlijke voorkeuren.


Er is ontzettend veel keuze. Zie je door de bomen het bos niet meer? Een zeer aangenaam synthetisch hoofdkussen gevuld met 8gram holle polyester vezelbolletjes.


Box model kussen voor extra neksteun. Het geeft op alle zijden een gelijkmatige steun aan uw nek en hoofd en is toch soepel en zacht. Door de Syndonfill vulling kan het kussen weer makkelijk in de juiste vorm worden gemoduleerd.

Syndon wordt daarom ook veel gebruikt bij anti-allergie kussens. Deze hoofdkussens worden per set van stuks. Verder bestaat er een visco-elastisch hoofdkussen. Deze kussens worden ook wel ergonomische kussens genoem doordat het gevuld is met visco-elastisch schuim. Q heeft een uitgebreid assortiment aan hoofdkussens van de beste merken zoals Cinderella en Vandyck.


Het is van belang dat de nek goed wordt ondersteund tijdens de nachtrust. De kussens zijn van verschillende materiaal vulling gemaakt. Van traag schuim en synthetisch tot dons en kapok. Een hoofdkussen zorgt dat je hoofd tijdens het slapen niet te ver voor- of achterover buigt en niet te ver opzij. Het beste is een kussen waarop je hoofd in een min of meer rechte lijn ligt met je ruggengraat.


Ook bij de keus voor de juiste matras is dit belangrijk. Bij de keus voor het juiste hoofdkussen is je favoriete slaaphouding belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts