dinsdag 2 juli 2019

Stiften voor porselein

Bestel nu uit ons uitgebreide assortiment stiften. Meer tijd voor samen spelen! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Bespaar tot wel via kiesproduct. Porselein stiftmarker met penseel stift van edding. De pigmentinkt is op waterbasis.


Sneldrogend en te corrigeren voor het inbranden. Bewaar de porselein stift horizontaal. Voor het beschilderen van porselein , keramiek en ovenvast glaswerk.


Edding porseleinstiften zijn geschikt voor het beschilderen van porselein , geglazuurde keramiek en ovenvast glas.

De inkt kan ook heel goed worden gebruikt op geglazuurd keramiek en hittebestendig glas. Ben je bekend met glas en porselein stiften van Panduro? Pipoos gekocht en daar werd gezegd dat combineren met edding geen probleem is.


Daar heb ik namelijk ook de stiften van. Ik ben een beginner, heb een bordje gemaakt en volgens Panduro moet het in een oven van 1graden gedurende minuten. Viltstift met flexibele penseelpunt voor decoreren van porselein , geglazuurd keramiek en hittebestendig glas.


Vaatwasmachinebestendig na de fixatie met hitte. De flexibele penseelpunt is ideaal voor het kleuren van grote vlakken alsook fijne details. De porselein -penseelstift zorgt voor een zeer soepele aanbrenging en een gelijkmatige afwerking.


Je moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Witte glas en porselein marker. Deze witte stift is geschikt voor porselein en glas. De stift is permanent en vaatwasser bestendig. Met de flexibele penseelpunt kan je eenvoudig grote vlakken kleuren en er ook fijn mee werken.


Ook dan vindt u bij ons de juiste producten. Zelf aan de slag met het maken van kaarsen of zeep bezoek ook dan onze winkels of shop online. Wilt u gaan knutselen met uw kinderen dan hebben wij voor u de juiste hobbymaterialen speciaal geschikt voor kinderen.


Maar ook voor home deco of tuindecoraties kunt u bij ons terecht.

Set van verschillende kleuren stiften die geschikt zijn om te tekenen op servies van porselein. De set bestaat uit licht en donkere groen, licht en donker blauw, geel, roo zwart en roze. Enorme selectie aan knutselspullen voor kinderen, klein speelgoed en veel meer.


Even voor alle duidelijkheid: ik zeg NIET dat jullie nu allemaal zelf Blond Amsterdam moeten gaan imiteren… Ik koos voor uitsluitend blauwe verf, af en toe gemengd met witte porseleinverf en de blauwe stift. Achteraf ben ik niet zo blij met de stift , omdat die kleur eerder turquoise dan lekker blauw was. Oke, even terug naar het servies van bij m’n ouders thuis.


Neemt veel ruimte in, in de vaatwasser. Kleine kinderen hebben vaak nog moeite met het vasthouden en besturen van dunne stiften. Stiften voor jonge kinderen.


Ook is het nog lastig om de juiste druk uit te oefenen en niet te eindigen met allemaal stiften met ingedrukte punten. Kies dan voor de dikke stiften van Bruynzeel die beter vasthouden en voorzien zijn van een niet-indrukbare. Ik heb een DIY in m’n hoofd met porselein stiften ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts