vrijdag 28 november 2014

Aap wekker

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. De laatste wekkers trends. De grootste collectie wekkers vind je hier! Wekkers tegen de laagste prijzen.


Specialistisch advies nodig?

Op de wekker zitten twee bellen. Deze wordt om veiligheidsredenen niet meegezonden. De wekker werkt op één AA-batterij. Eenvoudige slaapwekker die je kindje zelf in slaap kan brengen en wakker maken door druk op de knop.


Als aapje gaat slapen gaat de kleine ook slapen. Goede wekker om je kindje te leren uitslapen. Ik raad iedereen af deze slaaptrainer te kopen.


Ziet er leuk uit, maar bij ons deed het display het al op dag niet meer. Een paar keer werkte het om de batterijen er opnieuw in te doen, maar op dag was het display helemaal kapot.

Momo de aap wekker en slaaptrainer. Aapje opent z’n oogjes zodat je kindje weet dat ie uit bed mag komen. Staat jouw kleintje ook al voor dag en dauw te springen in zijn bedje om enthousiast aan een nieuwe dag te beginnen? Met de Babyzoo slaaptrainer AAP zijn al deze slaapperikelen voorgoed verleden tijd. Deze wekker een jaartje terug gekocht bij het Kruidvat.


Stel de wektijd en het volume handmatig in. Als je wilt dat je kind doorslaapt, zet je het volume helemaal uit. Gebruik de kinderwekker ook als nachtlampje. Mocht je kind wakker worden, dan checkt hij of de ogen van de aap al open zijn. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Kies uit 1producten vanaf € 100. Zoek naar aap wekker op Kelkoo.


Vergelijk alle aap wekker aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Slaaptrainers koop je eenvoudig online bij bol. Boven de euro bezorgen we je bestelling gratis. Voor bestellingen onder de euro rekenen we euro bezorgkosten.


Deze kinderwekker is te koop in kleuren: roze, mintgroen en blauw.

Koop nu wekkers voor uw huis. Door het speelse en simpele design van de klok past hij in iedere kinderkamer. Deze handige nachtlampwekker is draadloos en oplaadbaar (met ingebouwde accu en bijgeleverde USB kabel) en is ook afzonderlijk als klok met wekker te gebruiken.


Het display van de klok fungeert tevens als nachtlampje en geeft je kind een veilig en gerust gevoel. De meeste wekkers voor kinderen zijn voorzien van een nachtlampje. Oogjes open - oogjes dicht.


Sommige slaapklokjes zijn uitgevoerd met een vrolijk figuurtje, zoals een aap of een schaap. Heeft het dier zijn ogen gesloten? Info over wekker peuter aap. Resultaten van zoekmachines! Momo, hier bekend als het apenlampje, officieel de babyzoo sleeptrainer is een soort wekker met een aapje waarvan de oogjes opengaan als de tijd is aangebroken dat het kindje uit bed mag.


Je vertelt het kind dat het pas mag roepen of huilen als Momo wakker is en zijn oogjes open heeft. Hoe werkt het in de praktijk? De slaaptrainers in onze collectie zijn ingenieuze en creatieve appararaten waarbij onder meer fantasiefiguren meeslapen met je kindje en aangeven wanneer het kan opstaan, of wanneer het juist nog even moet blijven liggen. Een wekker voor uw kind is te weinig gezegd. Doordat ik de tijd niet goed kon inschatten dacht ik: ik ga hem zelf maar ‘wakker’ maken, drukte de knopjes in zodat hij zijn ogen open deed.


Gevolg: Ze kwam me daarna steeds halen om ‘Sam’ (de wekker ) wakker te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts