donderdag 20 november 2014

Brantho korrux dealers

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes.

Alle benodigheden voor uw klus! We behoren tot de officiële dealers in Nederlan zowel online als met onze winkel in Akersloot. Dat betekent dat je de producten bij ons kunt bestellen en dat we je daar bovendien meer over kunnen vertellen.


Brantho Korrux 3-in-kopen. Benieuwd waarmee je de beste keuze maakt of hoe je er mee aan de. Kan, direct op kleur, op vrijwel op iedere. LET OP: Deze verf is net te verwerken met een schuimroller of viltroller. Deze kleuren zijn in gebruik voor scheepvaart en binnenvaart.


Low solvents content, active rust-inhibitive pigments, excellent hiding power, both suitable as a primer or a finish.

Het heeft een laag oplosmiddelgehalte, is actief roestwerend en dekt zeer goed. Het is leverbaar in standaard-kleuren, maar op verzoek ook in andere kleuren te. De coating heeft een laag oplosmiddelgehalte en actief roestwerend. De langdurige beschermer tegen. Door de structuur kunnen oneffenheden in de ondergrond gemaskeerd worden, maar “3in1” heeft niet dezelfde hardheid als een 2-K structuurverf.


Dit is dan ook nog steeds de absolute kracht van het merk. Particularly suitable as a primer, also on manually prepare rusty substrates. A two-coat system is weather-, seawater- and oil resistant. Ik vond rxminder mooi dan bk en droogt zoals gezegd stuk lastiger. POR-performs extremely well, but is only available in limited colours.


BRANTHO - KORRUX NITROFEST brantho - korrux nitrofest is een hoogwaardige, matte 1-component coating. Depending on the application it requires additional painting. Je kunt brantho korrux overigens wel verdunnen, er bestaat nog speciale verdunner voor (heb ik er bij gekocht en nog erg veel over…), misschien dat eens proberen? Sla brantho korrux op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg brantho korrux niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen.


As recommended by many other experienced users, I will have few layers too :-). Hope that such treatment will keep rust-free life of the frame for many years. Het kan ook worden toegepast op hand ontroeste ondergronden en op goed hechtende oude verflagen.

Met een breed assortiment van professionele merken kunnen wij u goed van dienst zijn. Recent toegevoegde artikel(en) × Uw winkelwagen bevat geen artikelen. Deze verf is geschikt als grond- en aflak voor bijna alle ondergronden maar vooral voor staal en harde kunststoffen.


Naast de verf leveren wij ook de speciale verdunning om het product te verspuiten. Venta exclusiva: Materiales-Autómatas-Servicios SLU. Objecten in zoekresultaten. Bestel goedkoop bij Goudverf.


Groots assortiment Systeemverf metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts