woensdag 12 november 2014

Slaapkamer muur

Heeft u een leuk idee voor een eigen tekst op uw slaapkamermuur ? Maak dan gebruik van onze online ontwerptool en bestel via Meermetstickers uw eigen op maat gemaakte muursticker. U kunt hiervoor kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en lettertypes. Als de sfeer in de slaapkamer onrustig is, slaap je slecht en krijg je onvoldoende nachtrust.


Wij geven je inspiratie en een aantal slaapkamer ideeën. De slaapkamer is een kamer waar we niet vaak bijzondere uitspattingen van creativiteit tegenkomen.

Je komt er immers toch alleen maar om te slapen. Een tweepersoonsbed of een eenpersoonsbed? Een moderne look of toch liever een klassieke uitstraling.


Laat je inspireren en creëer de slaapkamer van je dromen. In ons volgende voorbeeld kijken we naar een slaapkamermuur waar ook weer grote stickers zijn gebruikt. De kleuren hier zijn echter zo gekozen zodat zij een fel contract vormen op de rode muur. Onze tip: Niet alle felle kleuren hoeven voor altijd gemeden te worden.


Hou jij van uitgesproken en felle kleuren? Schimmel in de slaapkamer.

Ze kunnen in elke vochtige ruimte in je huis voorkomen. Zo kies je de juiste kleur voor je muur in de slaapkamer. Het is misschien wel één van de moeilijkste beslissingen bij het inrichten van je huis: hoe bepaal je nou. Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging.


Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Muurteksten in de slaapkamer kunnen een romantisch uitstraling geven.


Of als je je levensmotto op de muur schildert zie je dat elke morgen als je op staat. Hier vind je een aantal inspirerende slaapkamer muur teksten waarbij je weg kunt dromen of de dag goed kunt beginnen. Er zijn veel mooie Engelse muurteksten, maar ook Nederlandse zinnen. Vind hier de slaapkamer ideeën van KARWEI om een persoonlijke slaapkamer te creëren.


Nederlandse slaapkamer muurstickers of sjablonen. Slaapkamer inspiratie nodig voor een grote of mini make-over? Snelle levering en garantie. U zoekt een leuke manier om uw slaapkamer te decoreren.


Muurstickers en sjablonen zijn de trend van het moment! Een leuke tekst op de muur boven uw bed bijvoorbeeld. Vandaag (van alle dagen!) hebben wij schimmel op de muur in onze slaapkamer geconstateerd.

Met welke kleuren kan je jouw slaapkamer het mooist inrichten? Welke kleuren zorgen voor een rustgevende omgeving of juist een van lust en liefde? Wist je dat een donkergroene muur in de slaapkamer voor een extra goede nachtrust zorgt?


Maar dat niet alleen - het staat ook nog eens heel luxe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts