dinsdag 11 november 2014

Rolluik buismotor

Onze adviseur Kevin helpt u graag. Altijd een passende oplossing door maatwerk. Begin nu met besparen van kosten met onze buismotoren. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Haal vandaag nog die lichtgewicht voortenten in huis.

Kies uit ruim 2buismotoren voor uw rolluiken en zonwering. Voor ieder rolluik of zonwering hebben wij een passende rolluikmotor. Ons assortiment omvat buismotoren met verschillende koppelvermogens met of zonder geïntegreerde ontvanger van onder meer Brel, Simu en Somfy.


Kwaliteitsproduct met garantie: de Somfy buismotor is, net als alle andere producten van Somfy, een Frans kwaliteitsproduct en heeft een uitgebreide garantie van jaar. Geruisloos je rolluik openen en sluiten: heb je je buismotor vervangen door een Somfy motor, dan sta je versteld van de geruisloosheid waarmee je rolluik open- en dichtgaat. Boven € 10= gratis verzenden Alleen voor verzendingen in Nederland.


Ons assortiment van buismotoren voor rolluiken , rolgordijnen en meer Hieronder vind je een overzicht van de verschillende motoren en prijzen.

We helpen u graag met het bepalen van de juiste buismotor voor uw rolluik. Afhankelijk van welk budget u wil uitgeven en hoeveel comfort u wenst zijn er verschillende series. Er zijn soorten motoren bij Somfy.


Ze worden geplaatst in de holle as van de rolluik of zonwering. De buismotor wordt vervolgens gekoppeld met de as door middel van een adapter. Met de buismotoren van Somfy kiest u voor een echt kwaliteitsmerk. Rolluik motor: uw buismotor bestelt u bij ons uit voorraad!


Zo is het voor u een simpele keus om zelf uw rolluik electrisch te maken. Indien u vragen heeft of op zoek bent naar een ander type buismotor neem dan contact met ons op. Indien u wel op zoek bent naar een complete set kijk dan bij onze motorsets! De lamellen van uw rolluik worden opgerold op een bovenbuis die ongeveer kilo per meter weegt. Met een makkelijke rekensom kunt u uitrekenen welk koppelvermogen uw buismotor moet hebben voor uw rolluik.


De Somfy buismotor is een langwerpig rond gevormde elektromotor die door middel van signalen uw zonnescherm of rolluik op en neer beweegt. De Somfy buismotor bevindt zich in de holle as van uw zonnescherm of rolluik waarmee hij via een adapter set (adapter en meenemer) gekoppeld wordt. Bij deze buismotor worden de eindpunten mechanisch met een aanpassen (incl.) over de einstellschrauben op motorkop ingesteld.

Deze krachtige nm Solus buismotor van Somfy is geschikt voor kleine rolluiken en andere zonweringen die u wilt bedienen middels een schakelaar. Deze motor staat voor betrouwbaarheid en kan naast rolluiken ook worden toegepast op andere zonweringen. Let op: deze motor is bij bestelling niet voorzien van een schakelaar. Deze buismotor heeft een diameter van 45mm en is geschikt voor een maximaal rolluikgewicht van 30kg.


De motor is geschikt voor een PVC rolluik van 5m², een. Op zoek naar Buismotoren voor rolluiken en zonneschermen? Gratis retourneren Gratis inkoopkoppelingen voor zakelijke. Dit type motoren wordt veel toegepast in zonweringen en rolluiken. Een buismotor is een langwerpige elektromotor waarvan de behuizing buisvormig is uitgevoerd.


Rolluiken zijn inbraak vertragen rolluiken zijn niet inbraakwerend. Wel vertraagd het ene rolluik beter dan het andere rolluik een goed voorbeeld hiervan zijn de Heroal safe rolluiken. Ook de samenstelling van een rolluik kan de inbraak werendheid vergroten de toepassing van anti optil zorgt ervoor dat een rolluik niet te lichten is.


De prijs kan tussen €euro en €2euro per muitkomen. Naast deze kosten zijn er nog drie belangrijke posten: de bediening, buismotor en de montage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts