donderdag 13 november 2014

Histor badkamer

Histor badkamer

Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Vraag nu ons gratis magazine aan. Ruim assortiment badkamers. De ideale verf voor op de muren in je badkamer.


Histor Badkamer Muurverf is namelijk speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Waar andere verf gaat bladderen en z’n kleur verliest, blijft deze muurverf er jarenlang uitzien alsof je gisteren nog met een verfroller in de hand stond. De inhoudsmaat is liter. Deze verf is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Doordat de muurverf sterk vochtregulerend is, blijven de kwaliteit en de kleur langer behouden.


Mijn badkamer is echt opgeknapt na dat ik mijn muren geverfd had met de muurverf. De muurverf houdt schimmel weg en voorkomt blaarvorming. Een product van goede kwaliteit, dekt in een keer ! Schimmels zijn vaak te vinden in badkamers en kelders.


Histor badkamer

Ze houden namelijk van warmte, vocht en weinig ventilatie. Wil je de muren in zo’n ruimte gaan schilderen, dan doe je er verstandig aan om niet zomaar een muurverf te kiezen. Histor Perfect Base Schimmelbestendige Muurverf is een goed dekkende muurverf die schimmels geen kans geeft. Histor heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste verfkleuren. Ideale muurverf voor vochtige ruimtes als de badkamer.


Zin om de badkamer , wc of keuken een nieuwe uitstraling te geven? Maar geen zin om de tegels te vervangen? Je kunt ze ook verven: een prima en goedkoop alternatief.


Histor badkamer

Voor dit klusje heeft Histor speciale tegelverf die goed reinigbaar is en tegen een stootje kan. Histor muurverf The Color Collection kalkmat shells sand grey 5L. De badkamer is de meest vochtige ruimte in huis. Daarom is het belangrijk dat de badkamermuren en het plafond bestand zijn tegen waterbelasting.


Met de juiste badkamerverf kun je hiervoor zorgen. In dit stappenplan kun je lezen hoe je je badkamer verft en wat je hier precies voor nodig hebt. Ben je uitgekeken op de tegels in je badkamer , toilet of keuken? Dan biedt tegelverf dé oplossing.


Met speciale tegellak kan je tegels heel gemakkelijk overschilderen, in welke kleur dan ook. Zelfs vloertegels geef je op deze manier een andere uitstraling. Zo creëer je in een handomdraai een nieuwe sfeer in verschillende ruimtes in je huis. Niet alleen vanwege de lage prijs van de mooie badkamer verven maar ook vanwege weinig tijd is het online bestellen handig.


Gelukkig hoeft een goede vochtvrije verf voor in de badkamer (plafond en muur) niet de prijs te kosten die een verfspeciaalzaak of een bouwmarkt ervoor vraagt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts