vrijdag 7 november 2014

Camera horloge hd

Specialistisch advies nodig? Koop je Horloge nu bij Lucardi. Nachtzicht HD spy horloge : Dit HD spy horloge is uitgerust met een lichtgevoelige chip waarmee je in het donker kunt filmen, maar ook met schemer veel betere video opnames krijgt. Het Spy Horloge is voorzien van 8GB of 16GB intern geheugen, met 8GB geheugen heeft u genoeg opslagcapaciteit voor ongeveer minuten aan FullHD videomateriaal.


Het horloge ziet er erg duur en degelijk uit.

Niemand zal vermoeden dat er een spy camera in het horloge verborgen zit. Dit spy horloge wordt geleverd met een Nederlandstalige handleiding. Deze verborgen camera verstopt in een stoer mannenhorloge. Met dit stoer mannen horloge kunt u zowel beeld als geluid opnemen. Spy Camera Horloge , FullH 8GB, Nachtvisie - Spy Watch.


Full HD Spy Horloge Met dit Spy Horloge kunt u zeer eenvoudig overal ongezien opnames maken. De techniek HD spy horloge : In het HD spy horloge zit een camera module met onopvallende lens en een extra batterij die de camera module van stroom voorziet.

Het ontwerp combineert met de prestaties in dit camera horloge. Het nachtzicht maakt het gebruik dag en nacht mogelijk. Dit is ook wel nodig, omdat door de lichtgevoelige chip en de hoge resolutie veel geheugen per minuut filmen wordt gebruikt. De voordelen van de horloge - camera zijn dat het in redelijk hoge kwaliteit filmt, geen extra snoeren heeft en de beelden direct op de computer zijn uit te lezen. Wij leveren verschillende horloge camera modellen, van meer de gadget versie tot een meer professioneel horloge camera.


Het Grootste Assortiment van NL. Door het moderne design, hoge video resolutie is dit het ideale spy horloge ! Dat is niet het geval van het horloge met camera , omdat er een echte klok. Merk op dat het apparaat is uitgerust met een ingebouwde microfoon. U kunt filmen mensen en opnemen van hun gesprekken. U kunt ook de Watch Full HD spy camera gebruiken als video bewakingsapparatuur.


Na een assortiment van bekende Camera Horloges , die iedereen heeft en niet meer onopvallend gebruikt kunnen worden hebben wij gezocht naar wat exclusievere Camera Horloges. Spionage horloge met full- hd camera en 8GB opslag. De term waterproof moet men zien als spat waterdicht.


Laat u verleiden door dit moderne Full HD - camera horloge.

De sportieve uitstraling verbergt perfect de andere ingebouwde functies. Deze zwarte compacte spy camera horloge heeft ingebouwde camera en microfoon waar u stiekem mee kan opnemen zowel geluid als beeld. Dames, heren en kinder horloges.


Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Spy Watch - Horloge met Camera - full hd - 8GB - steel zwart.


De spy camera horloge is een mooie en elegante ontwerp van een klein formaat en gemakkelijk mee. Welk soorten spy camera zijn er? Zoals je hier boven ziet zijn er vele soorten spy camera ’s welke er uit zien als alledaagse gebruiksvoorwerpen. Er worden spy cams gemaakt vele verschillende modellen zoals een pen, sleutelhanger, usb stick, horloge en zelfs in een bril.


HD camera horloge in een dames model waarmee onopvallend video met geluid kan worden opgenomen. Voordat je een spion camera gaat kopen, lees dit eerst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts