zondag 30 november 2014

Modern glas in lood

Zoek naar glas in lood op de nieuwe KensaQ. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.

Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. De glas in lood ramen geven uw woning of bedrijfspand een authentieke uitstraling. Tevens kunt u zowel zelf ontwerpen aanleveren als een ontwerp door ons laten maken.


Er zijn talloze mogelijkheden met glas in lood ramen. Door het gebruik van strakke lijnen, mooie kleuren en diverse soorten glas , zijn glas in lood ramen voor ieder gebouw geschikt.

Glas geeft een gevoel van rijkdom. Ik maak moderne glas in lood ramen met min of meer abstracte afbeeldingen, waarbij de werking van het licht en de combinatie van verschillende kleuren glas de hoofdrol speelt. De loodlijnen nemen deel aan de compositie.


Bij het toepassen in de architectuur gaat het om een symbiose. U gebruikt een verouderde browser. Glas in lood atelier regio Utrecht Amesrfoort. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Glasatelier Edelglas past glas in lood historisch en modern toe, ook in combinatie met brandschilderen. Wij maken ramen van glas in lood zowel voor oude als nieuwe huizen. Ook is een glas in lood raam zeer geschikt als kleurrijk anti-inkijk raam. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.


Zeker de klassieke ramen van de jaren-zijn zeer bekend. In deze stijl ontwerp ik bovenramen voor nieuwe huizen die nu gebouwd worden in de jaren 30-stijl. Hier treft u een aantal projecten aan die ik heb uitgevoerd.


Ook maken ik vaak moderne ontwerpen voor bovenramen. Daarnaast zorgt het voor extra privacy aangezien er van buitenaf niet door het glas heen gekeken kan worden.

De één koopt kant en klare glas in lood ramen, voor de ander is het een hobby ze zelf te ontwerpen. Ook in een enkele glasdeur staat glas in lood perfect. Wilt u wel glas in lood , maar moet het niet te nostalgisch worden? Ook hiervoor bestaan diverse modellen die door de combinatie van mat- satinato glas een moderne tint creëert. Onderstaande glas in lood deuren zijn een selectie uit de gehele collectie van Top Deuren.


Of het nu om oude en antieke of om moderne glas in lood ramen gaat, de kunstzinnige vormen, klassieke uitstraling en schitterende kleurspelingen hebben een waardevolle invloed op de manier waarop we een woning of gebouw beleven. In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning.


Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Kamers vrij in Moderne Hotel. Dat een glas in lood raam bij iedere interieurstijl kan passen, komt doordat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Glaskoning biedt namelijk een diversiteit aan opties, zodat u evengoed een keuze kunt maken voor glas in lood dat bij een moderne stijl moet passen of juist meer afgestemd dient te worden om de klassieke stijl te benadrukken.


De ML 8Arrow is een prachtige, moderne glas - in-lood deur met een subtiel lijnenspel. Deze deur heeft een isolerende kern, waardoor je warmte binnen blijft en de kou buiten. Lees meer over CanDo Comfort deuren. Staat jouw benodigde maat er niet bij?


Bekijk dan de ML 7of laat de deur op maat maken! Hier vindt u alle materialen en gereedschappen voor Glas - in-lood , Tiffany en brandschilderen. Alles uit voorraad leverbaar in onze winkel en webwinkel. Foka werkt er dagelijks zelf mee en geeft u graag meer uitleg. Met de hartstocht die we voor het ambacht hebben, brengen we glas - in-lood naar de moderne tijd.


Met gevoel voor stijl en voor artistieke waarde maken we kunst van kleur en licht. Door restauratie of op maat ontworpen en gemaakt als de chique toevoeging op een smaakvol interieur. Op deze website staan vele glas - in-lood -voorbeelden welke we reeeds hebben uitgevoerd. Ook voeren wij restauraties uit van bestaande glas in lood panelen.


Nieuwe en bestaande glas in lood panelen kunnen we tevens in isolatieglas plaatsen. Moderne glas in lood ramen hebben betrekking op huizen of bedrijfspanden. Ben je geinteresseerd in glas in lood , dan zijn er sites waar je honderen ontwerpen kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts