donderdag 13 november 2014

Trouwkaars

Een mooie trouwkaars cadeau doen is altijd een groot succes, het is een aandenken waar het bruidspaar nog lang van kan genieten, want als die mooie dag voorbij is blijft de herinnering bewaard op de mooie kaars die waarschijnlijk staat te pronken op het dressoir. Voor de mooiste trouwkaars kunt u het best met ons in zee gaan! Maak je kaars helemaal persoonlijk met tekst erop! Zoekt u een mooie trouwkaars of een geboortekaars met eigen tekst? Bekijk ons gehele assortiment ambachtelijke gelegenheidskaarsen.


De vlam van deze kaarsen staat symbool voor geluk, trouw en liefde.

Nadien kunnen de kaarsen ook tijdens het diner en op het trouwfeest aangestoken worden. En voor later kan de trouwkaars dan ook bewaard worden voor de jaarlijks huwelijksviering. Deze trouwkaars is handgemaakt. DTG Kaarsen uit Nistelrode beschildert voor u op ambachelijke wijze een doopkaars , trouwkaars of gelegenheidskaars. Trouwkaars hartjes en ringen.


De kaars is verpakt in een doorzichtige geschenkdoos. Op een trouwkaars komen de twee namen en gewoonlijk ook de trouwdatum. Volgens uw wens zijn ook een foto, al dan niet met gouden ran ringen, of andere decoraties mogelijk.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze trouwkaarsen. Gemakkelijk en snel online je eigen gelegenheidskaars samenstellen: huwelijkskaarsen en doopkaarsen, jubileumkaarsen, kaarsen voor alle gelegenheden. Ook een trouwkaars behoord tot de mogelijkheden.


Dit stel wilde voor hun onvergetelijke dag een mooie kaars laten maken om op hun trouwdag te laten branden als teken van hun liefde voor elkaar. Fotokaars heeft samen met het bruidspaar de afbeelding en tekst ontworpen, zodat de kaars helemaal naar wens was. Klik op de gewenste huwelijkskaars, kies voor een kleur van de afbeelding en voeg desgewenst de voornamen en trouwdatum toe. Een unieke gebeurtenis vraagt een unieke kaars.


Een herinnering aan een speciale dag. Een trouwkaars kan heel eenvoudig zijn, passend bij de kaart of het thema van de bruiloft of helemaal op maat. Tijdens een gesprek inventariseer ik jullie wensen en bespreken we details en mogelijkheden. Een subtiele, zeer chique trouwkaars.


Prachtige klassieke trouwkaars. Eventuele plaatsing van de tekst doen wij op de volgende manier: Ornament boven. Bij VanKaarstotServet koopt u trouwdecoratie die de trouwdag en het huwelijksfeest extra sfeer en romantiek geven. Waarom een trouwkaars Wellicht heb je thuis nog een doopkaars.


Vroeger werden trouwkaarsen altijd gebrand in de kerk tijdens de dienst. Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om niet te trouwen in de kerk.

Bolsius en Gouda kaarsen, Kerkkaarsen en het laten bedrukken van Kaarsen, Flessen en Glazen. Bij je sfeerpartner online. Een kaars aansteken is een veelzeggend symbool van meeleven en hoop.


Monica Schwarz geeft verschillende ideeën voor rituelen rondom een kaars. Met trouwkaarsen maken jullie jullie bruiloft compleet! We personaliseren het label en de geur van de kaars speciaal voor de bruiloft. Bedrukt met een eigen design, tekst of foto.


In ons design programma hebben wij veel standaard designs klaar staan. Bij De Kaarsentempel in Tilburg worden vooral speciale kaarsen gemaakt en verkocht. Ze zijn een lust voor het oog en bijna ieder exemplaar is uniek. De mooiste kaars als kado voor degene die in het huwelijksbootje stappen.


Maar ook een fraaie aankleding voor de tafel van het huwelijks-diner! Een bruiloft is een feest dat gevierd wordt wanneer twee mensen in het huwelijk treden. De benaming bruiloft wordt ook wel gebruikt voor alle onderdelen die op de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts