zondag 16 november 2014

Glamour behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Deze collectie is niet langer leverbaar.


Fantastische behang mural RAYE van Glamora voor een mooi sereen resultaat in je badkamer!

Javascript is uitgeschakeld. Nou dat laat ik me geen twee keer zeggen. We begonnen met een gezamenlijk board op Pinterest. Zij krijgt een berichtje bij elke foto die ik erin zet.


Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Behangexpert verkoopt alle soorten. En wil je het behang eerst in het echt zien, dan kun je altijd terecht bij je lokale GAMMA-bouwmarkt. Waarom zijn er zoveel soorten behang en wat zijn de verschillen? Heb je al een tijd niet meer behangen , dan is het belangrijkste om te weten: vroeger was behang van papier, en nu niet of nauwelijks meer.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Zijn tweede behangcollectie Fabulous.


Haal een vleugje glamour in huis met goud behang. Wij zijn gek op een dash of gold in het interieur en houden van de rijke sfeer die goud met zich meebrengt. Daarnaast is goud makkelijk te combineren met eigenlijk alle kleuren.


Alle tinten hebben een schitterende glans en een patroon met glitters. Verkrijgbaar in fraaie tinten: champagne, parelmoer, paars en taupe. Rollen van meter en breedte van centimeter. Thema behang bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.


Bestel direct online of bezoek één van onze bouwmarkten!

Het is een van de beste manieren om je huis te personaliseren. Moderne kleuren of vrolijke prints geven direct je persoonlijke stijl weer. Bloemenprints, glamour , streepjes of fotobehang, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat! Er is dus altijd iets wat bij je past.


Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Met glitter behang uw woning decoreren? Wellicht heeft u hier nog niet over nagedacht, maar met behang kunt u een hoop meer bereiken. Diverse kleuren, patronen en structuur kunt u eenvoudig en snel aanbrengen.


Glitter behang is voor in vrijwel iedere ruimte geschikt om te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts