dinsdag 11 november 2014

Kapstokhaak vogel

Dé specialist op het gebied van kapstokhaken. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Kapstokken voor elke ruimte. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Dan zijn de Vogel kapstokhaken van Qualy echt wat voor jou. Deze mooie haken zien eruit als een boomtak met een vogeltje erop. Boomstam met vogel kapstokhaak.


Deze vogels zingen misschien niet het hoogste lie maar dragen wel je jas! De kapstokhaken van Qualy staan origineel aan de wand en hebben een knusse uitstraling. Een leuke toevoeging aan de hal, eens wat anders dan die saaie kapstokhaken.


Mintgroen kapstokhaakje in brocante stijl.

Gietijzeren kapstokhaak met een vogel op een tak van een boom. De boomstam is de wandplaat en de tak de haak. Aan de tak kunnen meerdere jassen (of iets anders) met lusjes gehangen worden. De haak is van gietijzer uit stuk gegoten en de kleur is donkerbruin met wat zwarte accenten.


Deze decoratieve kapstokhaak Vogel is van gietijzer. De vogels zijn verschillend van uiterlijk en zitten op een tak. De knoesten van de tak zijn tevens de haken.


De twee bevestigingsgaatjes bevinden zich aan buitenzijde van de tak. De kleur is donkerbruin met wat zwarte accenten. Op zoek naar kapstokhaken ? De haken hebben een messing kleur en zijn gemaakt van metaal.


Ideaal voor het ophangen van jassen of sieraden. Of hang er leuke souvenirs aan! Prachtig kinderkapstok haakje van een zebra kop, leuk voor de safari kinderkamer en in combinatie met andere kapstokjes uit de Tropical collectie van the Zoo.


Ook dan is een kapstokhaak de ideale oplossing. The ZOO heeft een serie kapstokhaken op de markt gebracht in de vorm van dierenhoofden. Deze simpele, zeer degelijk vormgegeven kapstokhaken zijn zeer functioneel en misstaan niet in de hal.


Kijk bijvoorbeeld eens naar de Dear Deer wandhaken. Specialistisch advies nodig?

Ruim assortiment, snelle levering. Houten kapstokhaak met afbeelding van vogels op een tak. Hippe kapstokhaak die ook mooi staat in de kinderkamer en babykamer.


In de kapstok zitten gaatjes om de haak aan de. Kids Decoshop heeft veel kinderkapstokken en kapstokhaakjes passend binnen verschillende themakamers in haar assortiment. Denk aan het bos, voertuigen, vogels en bloemen.


Er zijn kinderkapstokken in bijzondere vormen, prachtige kleuren en diverse materialen verkrijgbaar. Zo kan iedereen DE perfecte kinderkapstok vinden! Al onze haken passen prima in landelijke, nostalgische en brocante interieurs.


Ook zijn de haken zeer geschikt om zelf kapstokken in rustieke stijl mee te maken, bijvoorbeeld op een mooie eikenhouten of steigerhouten ondergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts