woensdag 5 november 2014

Roze snijplank

Kies uit producten vanaf € 299. Roze snijplanken voor de beste prijs. De beste kwaliteit luxe snijplanken op voorraad en snel geleverd. Knivesandtools: dé keukenmessen expert!


Specialistisch advies nodig?

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Vergelijk roze snijplanken.


Deze basic snijplank van het merk Inno Cuisinno is gemaakt van 1 recyclebaar bio-plastic materiaal. De plank is ideaal te gebruiken voor het dagelijkse gebruik zoals het snijden van groenten en fruit of het smeren van brood. Snijplank Inno Cuisinno Bioplastic Roze (x cm).


Met deze Chop Chop snijplank van Zuperzozial is het elke dag een feestje.

De levendige, trendy kleuren van Zuperzozial. Een goeie snijplank is namelijk letterlijk de basis voor al je snijwerk. En het type snijplank dat je uitkiest moet passen bij de manier waarop jij je keuken runt en hoe hij er uit ziet. Zo is een snijplank van glas zeer hygienisch omdat hij goed schoon te maken is. Ideaal als je vaak kip of ander vlees snijdt.


Glazen snijplanken zijn wel minder goed voor je keukenmessen. Kunststof is dan een goede uitkomst. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Droogbloem boektje op snijplank.


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Een sfeervolle wijnplank met een droogbloem boeketje. Het boektje zit aan de plank vastgebonden en het bevat o. De plank is perfect voor dagelijks gebruik in de keuken: voor het smeren van je broo het snijden van groente en fruit of het serveren van een blokje kaas of worst.


Je kunt de snijplank aan beide zijden gebruiken. Dit komt door de opbouwbare randen, die naar boven vouwen wanneer u in het handvat knijpt. Zo komt het gesneden voedsel makkelijk en zonder te knoeien in de pan.


Onder de snijplank zit een antislip-laag die zorgt dat deze altijd goed blijft staan.

We stellen je voor aan de bamboe snijplank met handvat. Basic grote ovale gekleurde keuken snijplank in de kleur lichtroze. Vrolijke snijplank uit India, gemaakt van graniet en hout.


Deze roze snijplank heeft een afbeelding van een staande witte eenhoorn met regenboog manen. Gebruik deze snijplank als borrelplankje of om kaarsen en potjes op te zetten als decoratie. Omschrijving Met deze roze snijplank van Joseph Joseph wordt het snijden van voedsel eenvoudiger dan ooit.


Dit betekent dat de randen opvouwen wanneer u in het handvat knijpt. Deze toffe snijplank van HK-living is mooi en functioneel! De nude roze snijplank is gemaakt van keramiek. Handig om vlees op te snijden of groenten. Deze roze eenhoorn snijplank , heeft een afbeelding van een witte eenhoorn met regenboog manen.


Rechts onderin staat de tekst: Believe. Dit kleine snijplankje is niet alleen ontzettend praktisch in gebruik, maar ziet er ook nog eens heel vrolijk uit. De opvallende roze kleur maakt van koken een dagelijks feestje!


Gebruik de rechthoekige snijplank voor het snijden van verse groenten, vlees, vis en andere etenswaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts