woensdag 26 november 2014

Structuurverf buiten

Structuurverf buiten

Voor 23:besteld = morgen in huis. Bestel snel jouw verfspullen. HORNBACH Rollputz structuurverf voor buiten kg. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Dit komt door kleine korreltjes die zijn verwerkt in de verf.


Structuurverf is een soort verf waarmee je structuur aan kan brengen op de muur. Er zijn varianten met grote en fijnere korrels, die zorgen voor een ander aanzicht. Door het aanbrengen van de structuurverf zijn oneffenheden op de muur minder goed zichtbaar.


Om vuilaanhang tegen te gaan wordt Alphacoat afgewerkt met Alpha Topcoat. Je kunt de structuurverf voor buiten met een grove korrel gebruiken, net als wanneer je daar binnen mee aan de slag wilt. Zorg altijd voor een muur met daarop een voorstrijkmiddel, zodat je de structuurverf er goed op kunt aanbrengen. Buiten is het bovendien belangrijk om de laag nog eens over te schilderen.


Het aanbrengen van structuurverf is niet moeilijk. In deze klusbeschrijving leest je hoe je dat doet. Door gebruik te maken van een speciale structuurroller of door effecten aan te brengen met de blokkwast kun je talloze structuren creëren. De verf kan goed tegen een stootje. Sikkens Alphacoat is een waterverdunbare, kwartshoudende structuurverf op basis van copolymeerdisperie voor buiten.


Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o. Het heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch, waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend. GAMMA structuurverf fijn wit liter is een goed dekkende, stootvaste structuurverf met fijne kwartskorrels. Het product weegt minder dan een normale structuurverf en is daardoor gemakkelijk verwerkbaar. Het is toe te passen als decoratieve, stootvaste afwerklaag op muren en plafonds.


Structuurverf buiten

Een blokwitter bevat een mix van synthetische en natuurlijke haren. Met deze kwast breng je de verf ook gemakkelijk aan in de kleine hoeken. Knoeien met de verf is geen probleem. Met een vochtige doek verwijder je verfspatten direct van de vloer of plinten.


Wanneer je kiest voor de rauwe look met reliëf aan de muur, kies dan voor grove structuurverf. Speel met verschillende stijlen in je huis met de grove structuurverf aan de muur en een gladde beton gegoten vloer onder je voeten. Wanneer je eens iets ander wil dan een strakke witte muur is het een idee voor structuurverf te gaan. Met structuurverf krijg je een mooi reliëf op je muur.


Structuurverf buiten

Is je muur als niet helemaal glad? Ook dan is structuurverf een goede oplossing. Werk de muur bij en verf de muur over met structuurverf. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dat is makkelijk want je verdoezelt er kleine oneffenheden mee.


Hiermee breng je een fijne korrelstructuur aan. Door de korrelstructuur kan deze goed dekkende muurverf ook nog eens tegen een stootje. Een prima verf dus voor intensief gebruikte ruimtes als het trappenhuis en de gang. Toepassing van structuurverf.


Afhankelijk van de ondergrond is het verstandig om de ondergrond eerst te behandelen met een voorstrijkmiddel. Bovendien repareert het kleine oneffenheden. Het heeft een volle korrel, is extra duurzaam, goed dekkend en kan binnen en buiten worden aangebracht. Met de structuurverf geef je de muren dus een wat rauwe, industriële look. Dat is leuk voor wanneer je de strakke muren zat bent of gewoonweg oneffenheden wilt wegwerken.


Ook leggen we uit waar je structuurverf kunt komen en wat je moet doen als je structuurverf wilt aanbrengen op muren of wanden. Wanneer u voor de eerste keer met structuurverf gaat werken, begin dan altijd met een klein oppervlakte. De zomer is bijna voorbij en het wordt kouder. Dit betekent onvermijdelijk dat jouw focus zich langzaam van buiten naar binnen verschuift. Waar je tot voor kort klussen als het aanleggen van een houten vlonder of het inrichten van een smalle border voor je rekening nam, behoren nu klussen als structuurverf aanbrengen op hout tot de orde van de dag.


Deze verf kan op de muur worden aangebracht door middel van een verfroller of een kwast. Het totale kostenplaatje hangt uiteraard af van de omvang van jouw project. Daarnaast zorg structuurverf ervoor dat oneffenheden worden weggewerkt op wanden.


Het stappenplan van Karwei vertelt je alle ins en outs over hoe je structuurverf moet aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts