maandag 3 november 2014

Babykamer montana

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.

Dan is babykamer Montana misschien iets voor jou. Kast, commode en ledikant komen heel sfeervol over. Meestal is babykamer Montana verkrijgbaar in een witgelakte uitvoering.


Het ledikant is voorzien van een in hoogte verstelbare lattenbodem en zijden met spijlen. Babykamer van het merk Montana wit. De commode heeft lade en legplanken.


De hanglegkast is voorzien van deuren en lades (met 1x een roede en 1x een legplank). De babykamer bestaat uit een ledikant, een commode, wandplank en een hanglegkast. Ben je op zoek naar een moderne of landelijke babykamer ?

Of zoek je een complete babykamer in een specifieke kleur? Via de filters op deze pagina kun je ons ruime aanbod babykamers verkleinen zodat er alleen maar babykamers overblijven die aan jouw wensen voldoen. Zo vind je op een handige manier jouw ideale babykamer ! Gave babykamer Anne In deze serie is een ledikant, kommode, kast, wandrekje en kommodeblad vergroter beschikbaar.


De deurtjes van de Montana commode zijn voorzien van een reliëf en bevat houten handgrepen net als bij de linnenkast. De meubels bieden voldoende opbergmogelijkheden. Complete babykamer Montana grijs. Voor de babykamer : een kledingkast, ledikant, commode en wandplankje uit de serie montana , alles in echt zeer nette staat! Zowel de kast- als de commodedeurtjes zijn voorzien van een mooie reliëfstructuur.


Opvallend zijn de fraaie, houten handgrepen. De kast en de commode bieden voldoende opbergmogelijkheden. Op de plank van het wandrek kunnen een aantal spulletjes neergezet worden. Deze planken hebben een wisselende breedte en niet heel strak tegen elkaar bevestigd. Dan ben je bij Baby-Dump aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen de laagste prijs!


De schanieren zijn namelijk niet meespoten in de kleur van de babykamer maar hebben de natuurlijke look. De ontwerpers hebben ervoor gekozen om de scharnieren niet wit te maken. Dit zorgt voor een verrassend effect.


Kies zelf het Aflevermoment!

Babypark maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. De Vittoria past bij elk interieur en brengt sfeer mee. Jouw baby verdient zijn eigen plek in huis. Een plek waar hij of zij lekker kan slapen, maar ook de ruimte heeft om te spelen. Voor een complete babykamer kun je bij ons prima terecht.


Wij zorgen ervoor dat je alle meubels helemaal compleet in huis krijgt. Inclusief een bedje en matrasje waar je kindje heerlijk op kan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts