vrijdag 21 november 2014

Airo plamuur

Alle Plamuur vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw klusaccessoires. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. Shop direct online op beslist.


Kan als normale of fijne plamuur verwerkt worden. Krimpt niet, licht schuurbaar en uitstekende standvastigheid. Unipol polyester- plamuur Airo. Eigenschappen: 2K-universele polyester- plamuur met groot toepassingsgebied.


Door nieuwe fijne pigmenten en vulstoffen heeft het een korte uithardingstijd in combinatie met onverzadigde polyesterhars. K polyester universele en fijnplamuur voor alle ondergronden. Dibenzoylperoxide harder voor 2-komponenten plamuur en polyesterhars.


Airo plamuur

Deze artikelen zijn bestemd voor autoschadebedrijven, industrie en ambacht. De plamuur heeft een geringe na harding en is gemakkelijk te schuren. De gewenste hoeveelheid plamuur wordt zorgvuldig vermengd met ca. Geringe naharding, gemakkelijk schuurbaar.


Maximale fijnheid en gemakkelijke schuurbaarheid kenmerken deze polyesterplamuur. Is een zeer witte 2K plamuur. Het geschuurde oppervlak bevat geen poriƫn. Deze plamuur kan als normale of fijne plamuur verwerkt worden.


Airo plamuur

Zeer geschikt voor lood- en zinkwerken en de. Airo Superflex plamuur kg. Basis en harder zorgvuldig mengen in verhouding 2:1. Na vermenging heeft de plamuur een pot-life van ca.


Na tot uur droogtijd kan de plamuur geschuurd worden. Bij temperaturen onder °C, zal de uithardingstijd langer worden. Uitgeharde en geschuurde Nautic plamuur kan met vrijwel elk laksysteem afgelakt worden. K-allround polyester- plamuur voor de autoschadehersteller. Goede vulkracht en gemakkelijke verwerking vormen de eigenschappen van deze plamuur.


Airo plamuur

Door de hoge thixotropie kan airo Soft zonder problemen op verticale vlakken verwerkt worden. Uitstekend hechtvermogen op staalplaat, hout en glasvezelversterkte kunststof op polyesterbasis. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Het oppervlak voor het aanbrengen van de plamuur opruwen met grof schuurpapier of aanstralen.


Verschillende soorten auto plamuur voor het repareren van doorgeroeste carrosserie delen,het vullen van diepe deuken in de carrosserie en het strak maken van autoplaatwerk en bumpers. De metaal plamuur is uitermate geschikt voor doorgeroest plaatwerk evenals de glasvezelplamuur, deze zijn allemaal inclusief verharder. De inhoud van de plamuur.


THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen. THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad!), merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts