vrijdag 7 november 2014

Horlogebeurs

SalonQP is een horlogebeurs die jaarlijks plaatsvindt in Londen. De toevoeging QP is een verwijzing naar QP Magazine, een Engels horlogetijdschrift onder leiding van James Gurney. Op het Top Marques Monaco evenement in april is er een gedeelte voor bijzondere horloges ingeruim de Top Marques Watches. Niet een echte horlogebeurs dus, maar wel een evenement waar een kleine exposanten zeer bijzondere horloges tentoon stellen.


Wilt u kennismaken met andere liefhebbers van horloges die uw passie voor uurwerken delen? Sommige grote merken verschuiven blijkbaar hun marketing activiteiten.

Het blijft wat ons betreft nog steeds een aanrader. Voor de vintage horlogeliefhebber zijn er in Zwitserland ook een aantal opties. Hey ik ben vrij jong en heb in mijn leven nog nooit een horlogebeurs bezocht, maar dat lijkt mij wel erg interessant. Welke horlogebeurs moet ik echt eens een keer. Net terug uit Keulen en hier is wat mij is opgevallen.


Het aanbod van de topmerken is aanzienlijk. Het laatste nieuws over horloges, met artikelen en informatie over horloges van de beste en horlogemerken. Van Rolex, Omega, patek philippe tot Breitling en IWC.

Een vintage horloge is een life-time investment piece. En dat is best jammer, helaas verlaten veel merken de beurs. Toch blijft een bezoek zeker de moeite waard.


Al is het alleen al dankzij de leuke ontmoetingen en gesprekken in een wereld waar heel veel om horloges draait. Deze locatie heeft een industriële uitstraling met een. Een mooie aanleiding om even terug te blikken op de drie meest extraordinaire exemplaren van vorig jaar.


Officiële Seiko Online Boutique. Ontdek de nieuwe Seiko collecties. Astron, Prospex, Presage en Premier. Curious to know what is planned for the future of the leading show?


Gratis levering, jaar garantie. Wonder no more: you spoke, we listened. Het slachtoffer had net een bezoek gebracht aan een horlogebeurs in de buurt, aan de Esdoornkade. Door overvallers is hij hardhandig tegen de grond gewerkt. Daarbij is hij gewond geraakt aan zijn hoofd.


Met vakbeurzen in Düsseldorf , waarvan wereldwijd toonaangevende beurzen, en rond de 1zelf georganiseerde evenementen en activiteiten in het buitenland. Vandaag begint in Geneve de jaarlijkse beurs voor de Haute Horlogerie. Baselworld – grootste horlogebeurs ter wereld.

Voor de 25e keer staan de mooiste en grootste voor namelijk Zwitserse uurwerken bij elkaar op 40. De twee merken die de wereld bijna domineren (Rolex en Patek Phillipe) zijn niet van de partij. De webshop van de juwelier combineert de voordelen van online winkelen en de diensten van professionals in uw regio.


Kwaliteitsproducten, veilige betaling, snelle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts