woensdag 26 november 2014

Opwinder rolluik

Beste klant, welkom op onze website! Wij wensen u prettige feestdagen. Alle orders worden normaal. Boven € 10= gratis verzenden Alleen voor verzendingen in Nederland. De bandopwinders van Rolluikonderdelen.


Met de bandopwinder bedient u uw rolluik gemakkelijk handmatig.

Bestel de bandoproller die u nodig heeft direct online en u ontvangt uw bestelling al binnen werkdagen. Deze band opwinder set is geschikt voor rolluiken tot meter hoog. Deze complete set kunt u bijvoorbeeld aanschaffen bij vervanging of reparatie van uw huidige band opwinder. Immers is de band een van de onderdelen die gevoelig is voor slijtage.


Subscribe Subscribed Unsubscribe 61. ROLLUIK DIRECT HANDLEIDING BAND OPWINDER MONTAGE BANDOPWINDER IN HUIS 1. Bepaal de hoogte waar het kastje moet komen 2. Houdt de band binnen vast 3.

Ik heb een rolluik -optrekband met opwinder besteld. De onderdeelen kwamen erg snel binnen met de post. De meeste handbediende rolluiken worden bediend met 14mm brede band. Laat het rolluik zakken in de onderste stand.


Open de band of koord opwinder. Aanwijzing: Meestal is dit dmv een kleine schroeven draaier te openen. Borg het oprolmechanisme dmv bijvoorbeeld een schroefje (bij pos B). Maak daarna de band los van het oprolwiel.


Aansluiten bandopwinder rolluik. Heeft u een handbediend rolluik dan kunt u deze bedienen met een rolluik bandopwinder. In onze webshop heeft u de keuze uit meerdere soorten band of koord opwinders , voor binnen of buiten huis gebruik, een grote of een kleine rolluik bandopwinder. Dit is afhankelijk van de grootte van de rolluiken.


Het enige verschil is dat de band bij deze opwinder is vervangen door een koord. Ook bij het rolluik met koordopwinder kan gebruik worden gemaakt van een vertrager om het ophalen van het rolluik minder zwaar te maken. Slingerstang (zwengel) Het rolluik met de slingerstang bedient u door te draaien aan de slingerstang. De veer is reeds voorgespannen. Deze bandopwinder is uitgevoerd met een kunststof behuizing en metalen binnenwerk.


Hij is geschikt voor rolluiken tot een max.

Ook kan hij voor kleine zonneschermen worden gebruikt. Loopt het rolluik moeilijk of stopt het halverwege? Haal dan de revisiekap van de omkasting los. Het kan zijn dat tijdens transport of montage de lamellen iets zijn verschoven. Door de lamellen iets te verschuiven, zal het rolluik weer soepel lopen.


Als het band al aan het scherm zit en je kan hem met de hand open en dicht doen, dan het scherm laten zakken en het band net onder de opwinder afknippen. Dan bevestigen in de opwinder en de vergrendeling wegdrukken en de opwinder dichtklikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts