dinsdag 18 november 2014

Mintgroen kastje

Mintgroen Kasten online bestellen. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Opbergkasten. Design, Direct Van De Makers. Shop Opbergmeubelen Op Made.

Alle kastjes online bestel je eenvoudig en snel op beslist. Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen! Dit brocante kastje is gemaakt van hout.


De kast is mintgroen met wit geschilderd. Het bovenblad van het kastje is beplakt met een bloemetjes folie (en toont gebruikerssporen). Onderin een lade met twee messing grepen. Dit sfeervolle kastje is opgepimpt in de kleur mintgroen en wit en heeft een mooi detail gekregen.


Leuk als nachtkastje of als bijzetter. Vintage crème kleurig kastje gemaakt van hout met mintgroene deurtjes. Het kastje heeft twee deurtjes, afsluitbaar met een slot. Binnenin een bergruimte met een plank. Het kleine kastje komt uit Hongarije vertoont gebruikerssporen.


Deze pin is ontdekt door Charlotte Sterk. Kaat Amsterdam sierkussen Adriaan is een mintgroen kussen, gemaakt van 1 katoen met een formaat van 30xcm. Verkrijgbaar bij Leen Bakker!


Heel leuk kastje op wieltjes van ikea kleur mintgroen , met deurtje, metal, als nieuw. Mocht je het tóch een beetje too much vinden, dan kan je mintgroen ook in je interieur toevoegen met het gebruik van kleine meubels en accessoires.

Een mintgroene lamp of een mintgroen krukje bijvoorbeeld. Oude vintage kasten die gerestaureerd en opnieuw geschilderd worden, krijgen ook regelmatig een mintgroene likje verf. De mooiste Groene Kasten koop je eenvoudig op BESLIST.


Groene Kasten in alle populaire stijlen en maten vind je hier Profiteer van alle outlet aanbiedingen online Bestel vandaag nog die Groene Kast voor in de woonkamer, kinderkamer of werkkamer, simpel en eenvoudig! Zoek je een vitrinekast om je woonkamer compleet te maken? Bekijk ons assortiment en shop online!


Bij de productinformatie zie je per kast wat de afmetingen zijn. Wil je een kast rondom je tv? Snelle levering en gratis retour! Ontdek nu het woonwarenhuis! Hier vind je wat jij zoekt!


Vandaag bestel morgen in huis! Explore mamavan2meiden's board babykamer mintgroen , followed by 2people on Pinterest. Maak van jouw huis jouw thuis. Huis en Inrichting, Kasten en Berging. Kleur:Mint Javascript is uitgeschakeld.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Een tipi wandkastje gemaakt van blank berkenhout en een zachte mint geverfde onderkant met contrast witte streep. Het tipi wandkastje is eenvoudig te monteren (schroeven zijn bijgesloten) en heeft een handig ophanghaakje waarmee je het kastje goed recht kan hangen. Kledingkasten: Witte kledingkast.


Mooie ruime kast met boog op kast. Prachtige antieke kledingkast voor kinderkamer. Ik zit even naar mijn eigen huiskamer te kijken, mijn langste wand is een meter of zeven, maar die zou ik echt niet mintgroen verven, dat zou too much worden denk ik.


En dan heb ik er wel een enorme kast voor staan, én een deur in die wan die breken wel iets, maar die kleur blijft alsnog allesoverheersend denk ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts