donderdag 20 november 2014

Muursticker new york

Muursticker new york

Kom in kerstsferen door naar Engeland te varen. Groot aanbod goedkope muurstickers. Verkrijgbaar in verschillende. Een 3D muursticker die zo uit je muur lijkt te komen van New York. Bent u in New York geweest en heeft u hier geweldige herinneringen aan?


Muursticker new york

Of misschien is een bezoek aan wereldstad New York wel een ultieme droom. Deze droom kan al deels uitkomen door de muursticker New York skyline aan te schaffen. Uitkijken op New York vanuit je eigen kamer? Dat gaat heel makkelijk met deze leuke raamsticker. Je hebt direct uitzicht op het Empire State Building.


Deze sticker van vinyl is makkelijk te bevestigen door de zelfklevende achterzijde en zelfs afneembaar met een zachte doek. Alleen aanbrengen op schone, droge en gladde oppervlakken. Deze muursticker omvat de skyline van New York , met daarbij de naam van de stad. Deze muurdecoratie is dé manier om de big Apple in huis te halen, en in je eigen woning over de skyline van New York uit te kijken. Alles is mogelijk in New York.


En zoals in New York de lichten nooit worden gedoof zo licht deze glow-in-the-dark- muursticker op. Een fantastische monochrome muursticker van arbeiders in New York. Grote silhouet sticker om uw woonkamer op een eenvoudige en elegante manier te decoreren! Houdt u ook zo van de The city that never sleeps, New York , New York , dan zijn deze stickers met karakteristieke plaatjes.


Muursticker Vinyl New York. Kies uit producten vanaf € 140. De skyline van New - York als muursticker bij jou op de muur. Deze lijntekening van Bart Mulckhuijse zet met een paar streken een heel herkenbaar beeld neer.


Muursticker new york

Gratis verzending in NL vanaf € 5- en BE vanaf € 7-Maximaal binnen werkdagen geleverd. Dé webshop voor stickers, muurstickers , bedrukte kleding en ander gepersonaliseerde artikelen. Wij maken alles zelf, dus eigen wensen kunnen ook bij ons gerealiseerd worden. New York City is een kosmopolitische stad aan de oostkust van de Verenigde Staten. New York grootstedelijk gebied is de thuisbasis van 1miljoen mensen.


De leukste wanddecoratie vind je bij Muurmode. Scherpe prijzen Snelle levering Maatwerk mogelijk Originele producten. Haal vandaag nog die Bomen behang in huis.


Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kijk dagelijks vanuit je kamer uit op deze stad die nooit slaapt. New York bij nacht met zijn mooie lichtjes en de Brooklyn Bridge.


Ontwerp door Bart Mulckhuijse van Leidsche Lijnen. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts