vrijdag 29 april 2016

Babykamer neutraal

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Bestel ook online bij Leen Bakker.

Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Het inrichten van de babykamer begint natuurlijk met het kiezen van de kleuren. Weet je nog niet of je een jongen of een meisje krijgt? Traditioneel zijn jongenskamers blauw en meisjeskamers roze.


Complete babykamers neutrale stijl. Het design van een complete babykamer neutrale stijl is meestal vrij eenvoudig. Veel meubels van deze neutrale babykamers komen heel strak en stoer over, andere vooral robuust.


Tegenwoordig kun je rondom de babykamer genoeg inspiratie opdoen.

Ga je voor roze of blauw of juist voor een kamertje wat gender neutraal is? Maar wil je het geslacht nog niet weten of wil je de babykamer kunnen hergebruiken voor een eventueel tweede kindje? Dan is het handig om een neutraal thema te kiezen. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan een unisex kleurtje op de muren, maar kies ook meubels die bij zowel een jongen als een meisje kunnen passen.


Enne, een neutrale babykamer heeft ook nog eens een paar voordelen. Waarom neutrale babykamer. Een neutrale babykamer is super genderproof (handig als je het geslacht nog niet wilt weten).


Kijk of je oude meubeltjes kunt opknappen met een likje watergedragen verf of lak. Het zal je verbazen hoe een oud kastje omgetoverd kan worden in een super mooie commode! Prachtig voorbeeld van een neutrale babykamer die zowel voor een jongen als een meisje geschikt is. Deze babykamers hebben een klassieke uitstraling en bezit een neutrale kleur wit.


De meubels zijn gemaakt van in folie overtrokken MDF. Uiteindelijk werd het een jongen en hebben we met wat details nog wat jongenselementen toegevoegd. We hebben er voor gekozen om muur te behangen in een mooi behangetje van Ferm living in een mintgroene. Ideaal ook voor als je een neutrale monochrome babykamer wil met wit en zwart. Neutrale babykamer inrichten.


Wanneer je de babykamer neutraal houdt, past de kamer een lange tijd bij jouw kindje.

Door een neutrale basis aan te houden in de babykamer , zorg je ervoor dat de kamer niet snel kinderachtig wordt. Denk aan muren en meubels in neutrale kleuren, zoals wit of beige. Martine gaat binnenkort verhuizen en is hoogzwanger van haar eerste kindje. Voordat de baby komt moet er natuurlijk veel gebeuren! Babykamer inrichten met 2WMN.


In deze vlog laat Martine zien hoe ze haar perfecte babykamer inricht samen met IKEA. Kleur speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom kan het een goed idee zijn om voor neutrale tinten te kiezen. De babykamer inrichten met neutrale kleuren, is altijd veilig keuze.


Het voordeel van een Kidsmill babykamer is dat je direct alle meubels voor de kamer van je kindje compleet hebt. Een Kidsmill babykamer bestaat meestal uit een ledikant en een commode óf een ledikant, commode en linnenkast. Sommige meubels van Kidsmill zijn verstelbaar.


Als eerste tip raden wij behang in de kleur mintrgroen aan. We wilden de babykamer graag een beetje in een neutrale kleur houden zodat deze zowel voor een meisje als een jongetje te gebruiken zou zijn. Mintgroen is een mooie en frisse optie voor een neutrale babykamer. De complete babykamer is natuurlijk al helemaal startklaar. In ons assortiment vind je de leukste babykamer accessoires om de babykamer helemaal af te maken.


Hierdoor ben je van alle gemakken voorzien en is alles helemaal compleet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts