maandag 18 april 2016

Grondverf hout binnen

Grondverf hout binnen

Grondverf van alle merken op beslist. De verf hecht beter en geeft een betere dekking met minder streepvorming door grondverf of primer te gebruiken. Bij GAMMA ben je aan het goede adres voor grondverf voor binnen. Hout dat nog niet eerder bewerkt is heeft eerst een laag grondverf nodig om de houtnerf te vullen en de zuiging van het hout weg te nemen. Welke grondverf voor binnen en buiten?


In principe kun je iedere grondverf voor hout zowel binnen als buiten gebruiken, als er sprake is van een universeel product. Het is vervolgens belangrijk om een aflak voor binnen of voor buiten toe te passen, waarmee je de grondverf afwerkt en het resultaat creëert waar je voor wilt zorgen. De grondverf voor binnen uit ons assortiment worden in onze eigen kleurmakerij op kleur gemaakt en zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd.


Zie hier boven alle grondverven voor binnen gebruik. Losse spijkers en schroeven verwijderen Verwijder met een nijptang alle losse spijkers en schroeven uit het hout. Plaatselijk verflagen verwijderen Verwijder met een krabber alle loszittende stukken.


De grondverf is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Als je kaal hout , metaal of kunststof hebt, breng dan altijd ruim voldoende grondverf aan voor een goede hechting van de laklaag. Verf Leverancier van Nederland!


Schilder met lange, krachtige halen in de richting van de houtnerf. Laat de eerste laag grondverf drogen. Schuur het hout licht op met een schuurpad voor een goede hechting van de volgende laag.


Grondverf hout binnen

Haal met een zachte borstel en een kleefdoekje alle schuurstof weg. Lak een tweede laag grondverf op dezelfde manier en laat deze drogen. Flexa hout grondverf wit 2ml. Wanneer moet ik grondverf gebruiken. Een aflak zou zonder grondverf te snel in het hout trekken.


Bekijk onze grondverf online en vind jouw favoriet. De blikken zijn beschikbaar in diverse afmetingen, van kleine halve liters tot liter potten voor grote oppervlakten. Even schudden en met een druk op de knop voorzie je hout , metaal, aluminium, glas en zelfs steen van een dekkende. Bespaar tot wel via kiesproduct. Rambo grondverf voor hout binnen is perfect voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen.


Deze grondverf bevordert hechting en dekking. Wij bieden een ruim assortiment aan grondverf ( hout ) en primers (staal) die zorgen voor een optimale hechting, goede dekking en uitstekende bescherming. Voor binnen is het verstandig om een watergedragen grondverf te gebruiken omdat dit zorgt voor weinig geurbelasting en een snelle droging.


Een grondverf zorgt ervoor dat de lak beter hecht op de oppervlakte en wordt over het algemeen gebruikt op hout. Belangrijk hierbij is dat je het juiste schuurpapier gebruikt. Is het hout ruw of de oude verflaag erg slecht?


Grondverf hout binnen

Gebruik dan eerst een grove korrel schuurpapier (Ptot P120) breng de grondverf aan en schuur daarna licht op met schuurpapier met een fijnere korrel zoals P1tot P220. Tip: gebruik altijd grondverf bij onbehandeld hout. Wijzonol heeft verschillende soorten grondverven in het assortiment, afhankelijk van de ondergrond die je gaat schilderen. Er zijn grondverven voor op hout , maar bijvoorbeeld ook voor op metaal. Hout - en aanverwanten (MDF, Melamine) Om een goede hechting op hout te verzekeren heb je een primer nodig die diep in de poriën dringt.


Gebruik Expert Lak Primer Binnen of Expert Lak Primer Buiten. Voor iedere specifieke ondergrond is er wel een grondverf op de markt. Vandaar dat we hier eens een overzicht geven van welke verf je het beste kunt gebruiken op welke ondergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts