dinsdag 12 april 2016

Hk living boomstam

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit 4producten vanaf € 95. Bespaar tot wel via kiesproduct. A Dutch brand with a raw and edgy feel. Inspired by the past and given an eclectic twist.


Het schitterende tafelblad is gemaakt van een teakhouten boomstam waardoor de tafel een natuurlijke look heeft.

De messing poten zorgen voor een bijzondere twist en een uniek karakter. De tafel is 2centimeter lang en centimeter breed. Top als wanddecoratie aan een kale muur! Bovendien deze Storebror wandhaak van stukjes boomstam zijn ook nog eens super praktisch, want je hangt er van alles aan op! HK - living salontafel boomstam L naturel ±65x65x46cm toevoegen?


Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te. Deze stoere kapstok is een ware eyecatcher in de hal, slaapkamer of gebruik hem in de badkamer om handdoeken aan op te hangen. Gratis verzenden en snelle levering!

Mooie basic salontafel van HK living ! Het tafelblad is samengesteld uit een doorsnede van een boomstam. Doordat elke boom anders is, is ook elke tafel uniek van vorm. De mooie witte rand geeft hem een lekkere frisse look!


Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen. HKliving boomstam tafel met messing poten. Bekijk de beste Social Deals in Drenthe!


De tafeltjes zijn gemaakt van mango hout en door de natuurlijke vorm van het hout is elk tafeltje weer anders van houtkleur, vorm en tekening. Unieke kapstok in de kleur naturel hout. Leuk voor op de kinderkamer of voor in de hal of gewoon als decoratie. Ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen.


Dit artikel kan helaas niet verzonden worden. Dit vertaalt zich in pure en originele items. Deze prachtige HK - Living houten tafel maakt je woonkamer helemaal af!


Bij dit merk vind je veel vernieuwing, trendy. Hk living boomstam kapstok.

HK Living boomstam kapstok. Zo goed als nieuw Ophalen. De boomstam kapstokjes en industriele lampen zijn bij ons een begrip geworden. De producten zijn stoer met een wereldse uitstraling.


Gebruik eens takken als kapstok en boomstam schijven als onderzetter of dienblad. Rustiek en natuurlijk wonen is helemaal van nu. Je ziet al veel woonproducten als kaarsenhouders en tafeltjes met boomstam motief.


Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts