donderdag 7 april 2016

Oud roze vaas

Vind oud roze het nu op Kensaq. Roze vazen tegen lage prijzen. Bestel hier woondecoratie online. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Oud roze vaas , keramiek de gebroeders 6bin mooie gave conditie. Is dit niet een hele fraaie set vazen ? Door de fraaie tinten oud roze die overlopen in de hoge vaas is deze vaas prachtig te combineren met de oud roze vaas van Brynxz met het leuke oortje. Voorraadstatus Leverbaar op bestelling.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Van Beginner tot de Serieuze Visser.


Uitgevoerd als woonaccessoire. De mooiste roze vaas of roze fles vind je hier! Heel veel vazen roze online! Van oud roze vaas tot moderne roze glazen vaas.


Een hoge vaas in een bijzondere vorm. De kleur is lief en de glans is prachtig! Mooie oude vaas onbeschadigd stond altijd in een kast. Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen.


Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online! Dé online woonwinkel met basic, stoere woonaccessoires, tuinaccessoires en meubels. Eenvoudig je interieur veranderen?


Haal vandaag nog die roze vazen in huis.

INFO: Afmeting: x cm. De stijl van Broste Copenhagen is een mix van art deco en klassiek. De invloeden van de Scandinavische natuur zijn duidelijk zichtbaar in de ontwerpen.


Vaas Chow Aubergine Antiek. Deze vaas is mooi met of zonder bloemen! Kaarsen zorgen voor die extra sfeer en gezelligheid in huis.


Op zoek naar kandelaars, theelichthouders, windlichten of lantaarns? Je vindt ze hier van de mooiste. Glazen vaas oud roze , 30cm. Een glazen vaas is onmisbaar in elk interieur.


Vorige Artikel van Volgende. Brocante vaas roze Prachtige grote oud roze vaas met goud bloem motief en randen. Verzendkosten slechts € en boven een.


De vaas is enigszins geribbeld en heeft een brocante uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts