woensdag 20 april 2016

Verduisterende gordijnen antraciet

Bestel je gordijnen voordelig bij Doehetbudget. We zijn dagen per week open! Bestel verduisterende gordijnen online of maak een afspraak voor gratis inmeten!


Thuis kijken en kiezen met onze gratis stalen. Echtgordijn stuurt je Gratis Stalen op om thuis te bekijken.

Keuze uit de mooiste Stoffen! Voordeelgordijnen, exclusieve gordijnen voor minder geld. De rolgordijnen verduisterend hebben een stof met een fijne weefstructuur met een verduisterende witte coating. Deze witte achterzijde zorgt voor een extra bescherming tegen licht en warmte.


Rolgordijn verduisterend is antraciet gekleurd. Naast decoratief is het rolgordijn ook functioneel. De verduisterende stof is ideaal voor slaapkamers en kinderkamers.


De achterzijde van de stof heeft dezelfde kleur als de voorzijde.

Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting. Deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. Verduisterende gordijnen in een moderne antraciet kleur. Deze soepele gordijnen maken dankzij de verduisterende garen de kamer donker wanneer deze gesloten zijn.


RUBEN verduisterende gordijnen van Sleep is zonweren maakt. Het verduisterende rolgordijn Antraciet Structuur is een raamdecoratie die je kan helpen bij een goede nachtrust. Gemaakt van 1 polyester en vochtbestendig, hierdoor kan je het ophangen in elke ruimte. Dus ook in je badkamer of een andere vochtige ruimte.


Een grove weefstructuur is duidelijk zichtbaar aan de voorkant van de stof. Dit dessin rolgordijn is naast decoratie ook functioneel. Het rolgordijn heeft een afmeting van 150x2cm.


Kant-en-klaar gordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Ontdek ons assortiment verduisterende gordijnen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Met de kant en klaar verduisterende gordijnen van Today verander je je interieur in een handomdraai. De Today collectie polyester gordijnen bestaat uit een lijn van kleuren.


De sfeervolle kleuren geven de finishing touch aan je interieur. Kant en klaar gordijn Luna Antraciet kopen? Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Door middel van speciale bevestigingshaken kunt u zonder boren of schroeven het rolgordijn eenvoudig op het bewegende deel van het kunststof, aluminium of houten draaikiepraam monteren.


Gordijn Sanne Antraciet kopen? Het enige wat je vooraf hoeft te doen is de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts