maandag 18 april 2016

Virtueel kaarsje branden

Virtueel kaarsje branden

De nieuwste jurken op Beslist. Petticoats van alle merken online. Kies uit 1producten vanaf € 95. Ontdek ons unieke assortiment kaarsen. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Voor wie zou jij een kaarsje willen aansteken? Brand eens een virtuele kaars. Zo kun je een kaarsje branden om iemand te laten weten dat je aan die persoon denkt. Nu kun je natuurlijk thuis een kaarsje aansteken, maar als je even geen kaars en vuur voor handen hebt, dan biedt de website send-a-candle uitkomst.


Voor iemand aan wie je wilt denken, die je het goede wenst. Kaarsje branden katholiekpuntnl. Welkom , klik op de kaars om gratis een virtuele kaars voor iemand te branden.


Welkom, door op deze kaars te klikken kan je (GRATIS) een virtuele kaars branden voor iemand. Ik wil een kaarsje branden voor alle mensen die in angst leven omdat er kanker is geconstateerd. Met dit kaarsje wil ik hen een steuntje geven in deze donkere dagen. Veel licht en liefde Marja.


Op vakantie een oud kerkje binnenschieten om een kaarsje aan te steken voor je overleden moeder, of een lichtje naast de foto van je dode oma brandend houden: overal ter wereld doen mensen dit. Ook worden er kaarsen gebrand als er iemand ziek is, examen moet doen of op een andere manier een duwtje in de rug nodig heeft. Wil je een kaars branden voor een speciale intentie (bijv. nieuwe roepingen), voor een vrien een zieke, een overledene?


Virtueel kaarsje branden

Of gewoon bidden en tot rust komen? Klik dan op de afbeelding met het kaarsje hiernaast. Je komt op een website waar je jouw digitale kaars kan aansteken. Zouden ze het onheil willen ombuigen.


Als het branden van een kaarsje een beetje zou helpen, zou je er vele miljoenen aansteken. Een kaars is een veelzeggend symbool: het symboliseert de liefde van Go licht en warmte. Een kaarsje branden kun je doen voor de gezellighei maar er zijn nog zoveel meer situaties te bedenken waarbij het fijn is om een kaarsje te branden. Je kunt bijvoorbeeld een kaarsje branden om iemand te herdenken of voor iemand die ziek is.


Virtueel kaarsje branden

Als steun bij een belangrijk moment, maar ook om iemand liefde, geluk en gezondheid te wensen. Steek een digitaal kaarsje aan voor iemand die je dierbaar is. Dit is mede mogelijk gemaakt door het withof. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Bokkers branden virtuele kaarsjes voor bokker Quera.


Bokt community Het is alweer bijna een jaar terug dat Bokker Quera het verschrikkelijke nieuws kreeg dat ze ongeneeslijk ziek is. Hier kun je online een kaarsje aansteken. Dat het licht van de kaars licht mag brengen en kracht daar waar dat nodig is. Het kaarsje op de site voor jou, zal vroeg of laat uitdoven, maar het kaarsje in mij, dat brandt verder tot de dag ik je terug mag zien. Dag lieve Snuf, ons klein katertje.


Je kreeg nooit een kans in het leven. Een virtueel kaarsje aansteken kan tegenwoordig ook al:. Een gratis kaarsje brandt uur. Groetjes Bloemen zijn er om mooi te zijn, mensen om goed te zijn. De webcam houdt de brandende kaarsen in beeld.


U kunt het branden van Uw kaars dus voortdurend volgen. KRO-NCRV de herinnering aan overleden dierbaren levend. Dat doen we door stil te staan bij wie ze waren en wat zij hebben betekend.


De uitzending wordt gepresenteerd door Anita Witzier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts