donderdag 14 april 2016

Bunzlau botervloot

Gratis verzending vanaf euro. Prachtige glazen van hoge kwaliteit. Ontdek ons unieke assortiment botervloten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.

Kies uit producten vanaf € 99. De grootste Webshop voor al uw Bunzlau servies! Officiële website en makkelijk bestellen. Bunzlau botervloot hoogte 9cm lengte 17cm en breedte 12. Past precies een verpakking van 2gram boter in.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Al onze producten zijn verkrijgbaar in diverse decors.

Gezellig ronde mini botervlootjes bijvoorbeeld. Botervloten in ronde en rechthoekige vormen. Ideaal wanneer u een bed and breakfast heeft. Hierin gaat precies genoeg boter voor twee gasten. Het is ook een leuk botervlootje voor uw tapas schaal.


Lekker met zelfgemaakte kruidenboter. Roomboter is weer helemaal in! Als tijdelijke aanbieding of om ruimte te maken voor nieuwe artikelen.


Regelmatig Bunzlau aanbiedingen en artikelen in de opruiming! Bunzlau Castle artikelen met kortingen van tot. Deze producten voldoen volgens de fabrikant niet of niet voldoende aan de hoge eisen om tot de hoogste categorie te behoren.


Dat is dan ook de reden waarom wij ze hier tegen gereduceerde prijzen aan kunnen bieden. Kwaliteit en stijl voor in uw keuken. Bestel snel en eenvoudig online.


Bekijk ons unieke assortiment botervloten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Door de typische Bunzlauer decor, met de boter blikken zijn ingericht, ze maken ook een goede optische figuur. Ook verkrijgbaar in andere decors. De speciaalzaak voor uw theepotten, thee en koffie. Decoratieve, gezellig theepotten en heerlijke thee. Dé shop voor het traditioneel Bunzlau Aardewerk.


Met de hand gedecoreerde rechthoekige botervloot van 15cm x 5cm en 10cm hoog. Het is ovenvaste, geschikt voor. Originele Poolse aardewerk uit Silezië.


De hoogglans aardewerk kan worden gevonden in Bunzlauer Groothandel met name geschikt voor de koude tijd van het. De Dragonfly botervloot is gemaakt van keramiek en bevat een hand geverfd patroon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts