maandag 11 april 2016

Geurolie rituals

Bekijk de nieuwe collectie van Rituals online bij de Bijenkorf. Hotel in Torremolinos, Costa Del Sol. Specialistisch advies nodig?


Verander alledaagse routines in mooie rituelen met onze heerlijke producten. Naast RITUALS geurstokjes zorgen onze geurkaarsen ook voor een bijzondere sfeer in huis. De geuren van RITUALS worden ontwikkeld door de beste parfumeurs van de wereld. Met de geurstaafjes laat je jouw huis op een natuurlijke en stijlvolle manier heerlijk ruiken.


De RITUALS geurstokjes werken ongeveer drie maanden. Rituals helpt je te ontspannen en geluk te vinden in de kleine dingen. Het is onze passie om van dagelijkse routines bijzondere geluksmomenten te maken. RITUALS The Ritual of Hammam Fragrance Sticks De geurolie en de bijbehorende geurstokjes van Rituals verspreiden een heerlijke, niet nadrukkelijke, Zelf geurstokjes maken?


Geurolie rituals

Na mijn studie heb ik een paar jaar als ontwerper bij Rituals gewerkt en sindsdien heb ik eigenlijk altijd geurstokjes in huis. Altijd fijn en het blijven perfecte cadeautjes. Nu zag ik pas bij de Xenos een pakje met losse stokjes hangen dus toen leek het me leuk om zelf ook eens een poging te doen om geurstokjes te maken. De geurtjes van Rituals zijn duur en zijn bovendien sneller op.


Hierdoor vervliegt de geurolie veel langzamer en heb je veel langer plezier in vergelijking met geurstokjes van veel andere fabrikanten. Geurstokjes maken hoeft niet duur te zijn. Binnen een handomdraai kun jij jouw eigen geurstokjes zelf maken. Je kunt gemakkelijk eigen geuren samenstellen, en direct profiteren van de etherische olie geuren. Bovendien is jouw eigen geurolie dan natuurzuiver, het beste voor jezelf!


Wat heb ik nodig om geurstokjes te maken? Door geurolie in een mooi flesje te doen in combinatie met rotanstokjes, heeft u wel liefst maanden een heerlijke subtiele geur in de ruimte waar deze staan. Een geurolie is goed te gebruiken voor aromatherapie wanneer deze 1. Dit kun je doen door te kiezen voor een van de heerlijke geuren van RITUALS voor in je huis met geurstokjes, geurkaarsen of een lekker interieur parfum. Breng met RITUALS woondecoratie ook meer sfeer in je keuken en badkamer.


RITUALS heeft heerlijk geurende en stijlvol vormgegeven keukenaccessoires. Ontdek nu de nieuwe producten van Rituals. Luxe cadeau bij een minimale besteding Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis. Geen probleem bij RITUALS. Bestel de cadeauset voor 23.


Geurolie rituals

Ben je naast een cadeaupakket ook op zoek naar andere RITUALS producten? Alleen op de officiële website rituals. Vind nu je volgende vakantie.


Оригинальные продукты мировых брендов. Bespaar tot via Kiesproduct! Het enige wat u hoeft te doen om het flesje na te vullen, is de oude olie weggooien en een nieuwe geurolie toevoegen en nieuwe rotan stokjes.


Zelf een geur samen stellen U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om u eigen geurolie samen te stellen. Zo kunt u diverse etherische oliën die goed bij elkaar bij passen aan een basis olie toevoegen. Hiervoor gebruikte ik de maatschepjes.


Ook leuk: gebruik niet één geurtje, maar mix twee lekkere geurtjes door elkaar. Schut de inhoud voorzichtig door elkaar zodat de geurolie goed mengt met de. Giet daarna de babyolie erbij. Wat ook schijnt te werken is een sinasappel met kruidnagels er in geprikt en als spray vodka met etherische olie (van goede kwaliteit, niet die goedkope geurolie ). U kunt zelf geurolie maken door een geconcentreerde geur-stof toe te voegen aan een basis olie.


Het type basisolie of basis vloeistof van de geurolie voor geurstokjes bepaalt mede hoe sterk de geurstokjes ruiken en hoe lang de geurolie meegaat. Er zijn drie typen basisvloeistoffen die gebruikt worden: 1. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Huisparfums koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts