vrijdag 22 april 2016

Krijt magneet behang

Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Geef je interieur een boost! Houd de aandacht vast met unieke magneten.


Krijt magneet behang

Dit is behang op vinylbasis waarin ijzerdeeltjes zijn verwerkt. De toplaag bestaat uit een laag waarop je met krijt kan schrijven en daarnaast doet het behang dienst als magneetbord. Dit materiaal is super handig, makkelijk af te wassen en ziet er ook nog eens stijlvol uit.


Ook voor de kinderkamer is dit behang echt geweldig: alle kleine Picasso’s kunnen nu naar hartenlust op de wand tekenen (zonder dat papa of mama boos wordt). Krijt op de muur richt vanaf nu geen blijvende ‘schade’ meer aan. Dit behang is namelijk een krijtbord en magneetbord in één. Het magneetbehang is beschrijfbaar met krijtstift of krijt.


Met dit magnetisch behang maar je snel en gemakkelijk een mooie magneetwand in de. Maar ook in de horeca komt dit handige behangpapier van pas! Behang een hoek van het restaurant of café met dit behangpapier en schrijf hierop de suggesties van de dag. En het magneet whiteboardbehang is beschrijfbaar met whiteboardmarkers of krijtstiften. Het is snel schoon te maken met een vochtig doekje!


Voor krijtstift wat een langere tijd op het behang zit raden wij onze cleanerspray aan. Even sprayen en met een doekje erover en hij is schoon! Groovy Magnets is gekend voor super hip magneetbehang, leuke magneetstickers en felle magneten.


Benieuwd wat je zoal kan doen met magneetbehang? Met het krijtbord magneetbehang kun je bovendien een persoonlijk moodbord creëren door postkaartjes, foto’s of recepten met magneten aan de wand te hangen. Of het nu gaat om bureauruimtes, kinderkamers of keukens, het krijt - en magneetbehang kan overal een handig en decoratief extraatje bieden. Krijtbord behang en magneet krijtbord behang is wel zo easy! De alternatieven voor magneet - en krijtverf zijn geschikt om te magneten en te krijten.


Door de sterke magnetische laag kun je er met vele magneten op werken. Let op dat koelkastmagneten niet geschikt zijn. Zeker niet als je de sticker aanbrengt op een gladde ondergrond als een koelkast of deur. Magneten : Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Plak je het behang op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken.


Kies dan voor het krijtbordbehang, waarop de kids zowel met krijtjes als met magneten aan de slag kunnen! Bekijk de mooiste kapstokken. Dit mat zwart magneetbehang is én beschrijfnaar met krijt én ijzerhoudend voor magneten. Het behang bestaat uit fijne ijzerdeeltjes op een ondergrond van vinyl. Deze ijzerdeeltjes maken het kleefkrachtig voor magneten.


Laat het creatieve wonder in je kindjes lost met dit veelzijdige behang. Zo kan er vrij getekend worden op het behang. Daarnaast kunnen er verschillende magneten aangebracht worden, om je interieur een geheel eigen look aan te geven. Naast dat dit behang prachtig staat in elk wooninterieur, is dit behang ook uitermate geschikt voor horeca gelegenheden.


Krijt magneet behang

De krijtbord magneet behang kwam in een lange doos met op de voorkant een sticker met meer informatie. Leuke toepassingen van krijtbord behang. Misschien vraag je je af: Waar heeft iemand dit nou voor nodig?


Er zijn echter talloze plekken waar dit magnetisch krijtbehang goed van pas kan komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts