dinsdag 5 april 2016

Blanke meubelwas

Antiekwas tegen de laagste prijzen. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Deze boenwas heeft eigenlijk geen kleur en is bedoeld als doorzichtige beschermlaag die over de blanke lak kan.


Blanke meubelwas

De was is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas, carnaubawas e.d.) en zuivere terpentijn en is geschikt voor alle houtsoorten. Meubelwas of boenwas als terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas, paraffinewas en al het andere om uw meubels mee te onderhouden uit voorraad leverbaar. Regelmatig gebruik van teakolie of verzorgende meubelolie maakt uw houten meubels niet alleen mooi, maar zorgt er tevens voor dat uw meubels in goede conditie blijven. Meubelwas (ook wel boenwas, antiekwas, terpentijnwas genoemd) Een meubelwas is om houtwerk te beschermen en te onderhouden, of om een laag krijtverf te sealen en watervast en krasvast af te werken.


Houtwerken die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met meubelwas onderhouden worden. Producten voor meubelonderhoud kopen bij KARWEI. Als je veel tijd stopt in het samenstellen van je interieur en je elke meubel met grote zorg uitkiest, dan komt er.


Clear wax, ofwel blanke boenwas, is een transparante meubelwas voor onderhoud van houten meubelen of bescherming van krijtverf. Inhoud: 3ml Rendement: afhankelijk van ondergrond ca. Tip: Je kunt ook een voordelig wax pakket bestellen. Online Deurbeslagshop - de aanbieder van Meubelwas Diverse kleuren! De bijenwas is samengesteld uit natuurzuivere grondstoffen en bevat carnaubawas en bijenwas.


Bescherm je (antieke) meubels met de Kruidvat Protect Bijenwas. Bestel meubelwas van de beste merken eenvoudig online bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Meerdere aanbieders online. Deze was wordt nog steeds volgens oude receptuur vervaardigt maar is wel meegegaan met de tegenwoordige milieu eisen.


Deze was is samengesteld uit diverse wassoorten (zoals bijenwas) en zuivere terpentijn. Geschikt om houten meubelen een opfris beurt te geven. Met boenwas, kalkwas, colourwax en metallic wax kun je onbehandeld hout kleuren, whitewashen of beschermen en krijtverf een prachtig patina of metallic effect geven. Rust-Oleum Meubelwas beschermt en verbetert de afwerking en het resultaat van Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverven.


De was is makkelijk aan te brengen met een borstel of zachte doek en heeft een fluweelachtige glans als hij opgedroogd is. Briwax, meubelwas , boenwas en antiekwas. Was is een product dat meestal word gebruikt om houten meubelen te beschermen en onderhouden. Gisteren bij Kruidvat gekeken, daar heb ik het de vorige keer gekocht maar weer noppes.


Meubelwas van gelijke delen terpentijn, lijnolie en bijenwas au bain-marie te smelten en goed te mengen. Als de massa is afgekoeld overgieten in potten of blikjes met een grote opening. Vloeibare meubelwas : delen terpentijn, bijenwas, vloeibare zeep, onthard water (bijv. regenwater). Politoer onderhoudt men met deze traditionele was waarmee ook niet gepolitoerde meubelen kunnen worden onderhouden. Meubelwas is een was om houtwerk te beschermen en te onderhouden, of om een laag krijtverf te sealen en watervast en krasvast af te werken.


Meubelwas zorgt er voor dat uw meubelstuk weer een mooie glans krijgt en laat oppervlakkige krassen en vlekken verdwijnen. Bijenboenwas Boenwas Meubelwas Bijenwas donker geel. Golden Wave Golden wave antiekwax 5ml, blank. Leverbaar in de kleuren kleurloos, lichtbruin, middenbruin en donkerbruin. Boenwas, het lijkt een middeltje uit grootmoeders tijd.


Blanke meubelwas

Toch kan je het ook vandaag nog gebruiken om je meubels eens extra in de watten te leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts