donderdag 31 maart 2016

Cortenstaal op maat

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Beddengoed goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. CorTenstaal die producten voor u op maat maakt. Van trap tot speciale bloembak, niets is ons te gek! Wanneer u een eenvoudige rechthoekige of vierkante plaat op maat wilt, zonder gaten of rondingen, dan is knippen de beste en goedkoopste optie.


Beschrijving cortenstaal platen. Overzicht van de, bij ons, beschikbare cortenstaal platen, welke wij in allerlei vormen en diktes op maat kunnen leveren. Cortenstaal op maat kunnen we meestal al binnen tot werkdagen leveren. Blank cortenstaal (nog niet geroest) kunnen we altijd snel leveren, mocht je het geroest willen hebben kan het langer duren. U kunt bij ons cortenstaal maatwerk profielen direct online bestellen in diverse vormen en diktes.


U kunt tevens kiezen voor wel of geen schroefgaten, het aantal schroefgaten, de zijde waarin de schroefgaten, waarbij u de zijde(n) waarin, de diameter(s), de positie(s) en het aantal kunt bepalen. Wij leveren duurzame maatwerk cortenstalen tuinafscheiding als borders (borderranden en kantopsluiting), bielzen en schuttingen in diverse diktes. Op zoek naar cortenstaal op maat voor toepassingen binnen- of buitenhuis?


Het cortenstaal wordt op maat geknipt en gezet, waardoor deze toepasbaar is voor verschillende maatwerk oplossingen. De cortenstaal borderand wordt in Nederland op maat geproduceerd en is dus een oerdegelijk Nederlands product. De levertijd van ons standaard assortiment cortenstaal is rond de werkdagen, indien op voorraad! Borderrand cortenstaal op maat De mogelijkheden van een borderrand cortenstaal op maat zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw tuin.


Cortenstaal op maat

Wij denken daarom graag met u mee over een mooi ontwerp. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De mooie eigenschap van cortenstaal is dat het zichzelf beschermt. Normaal staal zal gaan roesten maar bij cortenstaal roest alleen de buitenste laag. Deze laag beschermt het staal tegen verdere aantasting door het roestproces.


Vaak wordt cortenstaal daarom ook buiten toegepast. Ook met cortenstaal kunnen wij alles op maat leveren. Zit hier je maat niet tussen dan ben je op het juiste adres bij maatwerk plantenbakken!


Stuur ons je maatwerkaanvraag via de e-mail. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van CorTen staal is vergelijkbaar met RVS. VPT Versteeg verzorgt gevelsystemen in diverse uitvoeringen.


Het materiaal wordt onbehandeld toegepast. Je zal het niet raden, maar tijdens montage is het nog een gewone grijze staalplaat. Bij een natuurlijk oxidatieproces is de voltooiing bereikt als het materiaal donkerbruin geworden is. Vanaf dan worden geen roestpartikels meer afgegeven. U kunt uw eigen cortenstaal constructies uitdenken en het geheel door ons laten zagen en lassen.


Uw materiaal op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht! Als standaard plaatafmeting of voor u op maat geknipt. Bij Metaalcenter NL is het standaard dat wij uw order direct verwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts