woensdag 2 maart 2016

Leuke lampenkappen

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Dit kan geheel naar eigen wens, in elke gewenste kleur, patroon, vorm en maat.


Wij voeren alle stijlen lampen: van modern tot klassiek, industrieel of trendy.

De stoere Sledge vloerlamp van ETH is gemaakt van stevig metaal en is voorzien van twee compacte lampenkappen. Het leuke is dat deze kappen volledig draaibaar zijn. Omhoog, omlaag, met een hoek, jij kiest! Mooi naast een stoere fauteuil. Zoek je een speciale kleur of maat lampenkap voor jouw vloerlamp?


Wil je bijvoorbeeld stoere grote kappen boven de eettafel, in een lekkere warme kleur, zoals rood of paars? Verlichting in de babykamer maak je nu extra gezellig met deze lampenkap. Het frame is verkrijgbaar in verschillende formaten én in zowel hangende als staande lampen.

Vanzelfsprekend vraagt elke ruimte om een ander type lampenkap. Als je op zoek bent naar een losse lampenkap voor een schemerlamp, een kap voor een hanglamp of lampenkapjes voor een kroonluchter, dan ben je bij lampenlicht. Onze losse lampenkappen verschillen in maat, kleur, stof en functie dus er zit zeker een lampenkap naar uw wens tussen. Meer informatie over lampenkappen.


Heb je een lampenkap die aan vervanging toe is? Is de lampenkap versleten of wil je gewoon een verandering in je interieur? En door het vervangen van een lampenkap geef je voor weinig geld je interieur een nieuwe look.


Wij hebben lampenkappen in allerlei maten, kleuren en materialen. Kwantum heeft die voor je, van ronde tot vierkante lampenkappen ! Kies bijvoorbeeld voor een imitatiebont lampenkap , rieten variant Of een kap met een leuk motiefje. Ontdek ons unieke assortiment lampenkappen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ook in groot model te maken en label naar keuze. Vind de beste selectie leuke lampenkappen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit leuke lampenkappen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Leuke lamp met vlinders en bloem.


Een lampenkap is een designvolle woonaccessoire, dat voor een verstrooiend licht en warme, rustgevende sfeer zorgt.

Met een nieuwe lampenkap voor je tafellamp, hanglamp of vloerlamp verander je in enkele seconden het uiterlijk en de stijl van je interieur. Ons uitgebreide assortiment lampenkappen en lampvoeten biedt je eindeloos veel manieren om je eigen unieke verlichting te creëren. Je kiest zelf de kleuren, de motieven en de stijl die je woning doen schitteren.


Lampenkappen zijn van vrijwel elk materiaal verkrijgbaar. En als het tijd is voor verandering, is een nieuwe lampenkap alles wat je nodig hebt. Deze lampenkappen zijn er in verschillende leuke dessins, maar ook helemaal egaal van kleur.


Creëer een rustige sfeer in je kamer met een egale linnen lampenkap gecombineerd met egale muren. Maar, wanneer je egaal witte muren hebt, zou je bijvoorbeeld ook voor een lampenkap met een trendy dessin kunnen kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts