donderdag 3 maart 2016

Letter stickers xenos

Laat je creativiteit de vrije loop. Bestel alles voor je woonkamer. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


En voilà, je hebt een erg leuk én persoonlijk cadeau gemaakt.

De kartonnen letters zijn gemaakt van stevig karton en zijn 1centimeter hoog. Tip: smeer de kartonnen letters eerst even in met vernis, voordat je gaat plakken of verven. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Op werkdagen voor 13:besteld de. Voor 21:bestel is morgen.


Elke letter of cijfer per stuk te bestellen in eigen kleur en lettertype. Let op als u hiermee teksten of namen gaat maken is het niet mooi als elke letter even hoog is, de verhoudingen kloppen dan niet meer. De letterbreedte is afhankelijk van het lettertype.

Gemakkelijk via iDeal of nmalige machtiging en 48-UUR-Service. De goedkoopste plakletters van Nederland en GRATIS snelle verzending. Een stickerboekje met vier vellen stickers in verschillende maten.


Plakletter Discounter is hét adres voor goedkope plakletters. Het boekje heeft verschillende dierenstickers, maar ook van bloemen, sterren, hartjes, regenbogen en zelfs letters ! Leuk om bijvoorbeeld jouw eigen pagina mee te versieren in een vriendenboekje. Pakket verzending (Met track en trace) kost €95. Alle producten worden op aanvraag geproduceer verzending vindt plaats binnen werkdagen na ontvangst van betaling.


Boek uw Hotel in Lettere online. Reserveer online, laagste prijzen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Denk hierbij aan simpelweg je huisnummer op de voordeur of de kliko, tot de nummering van een compleet voertuigpark. Wij bieden al deze stickers aan in diverse lettertypes, afmetingen en kleuren. Elke boot heeft zijn eigen registratie nummer en vaak ook een naam, en heel veel van die namen zijn bij ons besteld. Veel mensen noemen dit bootnaam letters.


Onze bootnaam letters zijn kleurvast, in veel kleuren beschikbaar (zilver plakletters zijn veruit favoriet!) en oersterk.

Je hebt je aankoop dus altijd snel in huis. Of voor de New York lovers, gewoon de letters NYC. Nou je merkt het, genoeg ideeën om letters in je interieur te verwerken!


Nu moet ik zeggen dat de letter van Xenos wel vrij dik zijn en echt bedoeld zijn om neer te zetten in plaats van op te hangen. Door midden zagen werkt niet, want de letters zijn hol dus dat wordt niet mooi. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Diverse toetsenbordstickers van de beste kwaliteit vanaf €99! De beste keuze in plakletters.


Keuze uit vele maten, kleuren en lettertypes. Snelle levering zonder verzendkosten. Eigen ontwerp op aanvraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts