dinsdag 1 maart 2016

Cando overzetplint

Vóór 16:uur Besteld is Morgen in Huis. Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Sierlijsten voor wanden, vloeren en muren.


Koop decoratieve elementen van Orac online in onze webshop.

Een overzetplint heeft namelijk een uitsparing die over de plint heen valt waardoor deze niet meer zichtbaar zal zijn. Natuurlijk kun je deze sparing ook gebruiken voor het verbergen van bedrading. Let bij het kopen van overzetplinten dus altijd op de hoogte van de uitsparing. Je bevestigt de nieuwe overzetplint eenvoudig over de oude heen.


Overzetplinten bieden de oplossing. Deze laat je gemakkelijk achter de plint door lopen. Zowel over bestaande plinten als op grondhout of Flexi Clips kunnen de overzetplinten worden bevestigd.

Deze plint laat door de slimme vormgeving voldoende ruimte voor zwakstroom kabels (o.a. telefoon-, internet- of luidsprekerkabels). Naar winkelwagen Direct afrekenen. CanDo overzetplint wit nr. De plinten zijn leverbaar in verschillende hoogte- en.


Dit product is uit ons assortiment. Voor een uitgekiende en fraaie afwerking kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Een ongekende keur aan plinten, overzetplinten en muurplinten in diverse maten, vormen en decoren helpen je om jouw ‘vloerenklus’ perfect af te ronden.


Het voordeel van dit soort plinten: je maakt je plint als nieuw, zonder dat je eerst je oude plinten hoeft te demonteren. Het profiel (de zijkant) van een overzetplint ziet eruit als een omgekeerde hoofdletter L: Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.


Plakplinten bevestig je snel en gemakkelijk met de zelfklevende strook. Muurplinten bevestig je met plintpluggen en werk je af met speciale binnen- of buitenhoeken. Wil je je kabels van je telefoon en televisie mooi wegwerken, kies dan voor overzetplinten. De Cando plinten zijn in diverse modellen leverbaar en geschikt voor elke vloerafwerking.


U heeft de keuze uit mat witte plinten en plinten in hoogglans.

De Cando clipplinten hoeven dus niet per se afgewerkt te worden, maar indien gewenst kunt u ze wel in elke gewenste kleur overschilderen. Nadat je zelf een vloer gelegd hebt kan je de vloer afwerken met plinten of lijsten. Plinten en lijsten kopen bij HORNBACH.


Door de uitsparing die aan de achterzijde is uitgezaag kan een overzetplint eenvoudig over de huidige plint geplaatst worden. Onze overzetplinten hebben een lengte van 2. Dan kunnen mooie aansluitende plinten natuurlijk niet ontbreken. In het ruime assortiment van Hubo zijn tal van oplossingen te vinden op het gebied van plinten.


Of het nu gaat om overzetplinten , plakplinten, MDF plinten, hardhouten plinten of kunststof plinten. Bij ons bestel je ze gemakkelijk online! Sencys plakplint Original Reykjavik. Decomode plakplint Original Praag. De clips monteer je met de bijgeleverde boormal zeer eenvoudig aan de muur waarna je de plint er probleemloos overheen schuift.


Het grote voordeel van deze montage is dat de plint de muur altijd volgt en er dus geen storende naden zichtbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts