maandag 21 maart 2016

Kaarsen bijenkorf

Ontdek ons unieke assortiment kaarsen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Telefoonnummer, reviews en meer! Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf. Gratis bezorging en retour.


Kaarsen en kandelaars bij de Bijenkorf.

De collectie kaarsen en kandelaars is veelzijdig bij de Bijenkorf. Van kleurrijke geurkaarsen tot klassieke kandelaars van goud: licht en warm kaarslicht geeft elk interieur wat extra sfeer. Het online assortiment bestaat uit kaarsen en kandelaars met een modern, klassiek of minimalistisch ontwerp.


Baobab Collection kaarsen bij de Bijenkorf. In de collectie kun je je hart ophalen als je jouw interieur compleet wil maken met een uniek item. Iedere geurkaas heeft een eigen geur en een uniek design.


Bijenwaskaarsen zijn gezonder dan parafine kaarsen , aangezien bijenwas kaarsen nauwelijks roet produceren. Ook het lont in onze bijenwas kaarsen is van de hoogste kwaliteit. We hebben een beperkte voorraad bijenwaskaarsen. Indien een bijenwas kaars niet op voorraad is, wordt deze voor u gemaakt.


Bij de Bijenkorf vind je eindeloos veel geurkaarsen van toonaangevende merken. Zo komen merken als Diptyque, Rituals en Baobad met kaarsen die zijn voorzien van heerlijke geurnoten: denk daarbij aan jasmijn, Goji-bessen en tuberoos. Anne-Floor heeft al grootse plannen voor de toekomst. Ik wil dat mijn kaarsen over anderhalf jaar in De Bijenkorf liggen.


En ik wil steden in het buitenland veroveren, ik heb al bedacht hoe ik dat aan wil pakken. Voor nu staat de productie van de eerste honderd kaarsen gepland voor september. Wat is er romantischer dan een diner bij kaarslicht?


Om de verschillen in de kaarsen zo klein mogelijk te houden, worden de wasblokken vermengd tot één geheel. Vanuit deze mengelmoes worden de kaarsen gemaakt.

Grote bijenkorf kaars Heerlijk geur – zoet en honingachtig! Gegoten kaarsen van prachtige 1 natuurzuivere bijenwas. Kaarsje in de vorm van een bijenkorf van 1 Nederlandse bijenwas. Deze kaarsen worden gegoten in een siliconenmal in vele vormen en motieven.


Een prachtig natuurlijk product met een heerlijke geur. De kaarsen geuren heerlijk en verspreiden een warm licht. U kunt gerolde, gegoten of gedompelde bijenwaskaarsen kopen. Wilt u graag zelf bijenwaskaarsen maken?


Bij ons vindt u alle benodigdheden om de bijenwaskaarsen zelf te maken. Al onze kaarsen worden snel geleverd en vind je allemaal goedkoop online. Ons assortiment bevat verschillende mooie kaarsen , zodat er altijd voor je gelegenheid of interieur de juiste kaars tussen zit.


Per kaars vermelden we hoeveel branduren deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts