woensdag 16 maart 2016

Alabastine houtreparatie 2 componenten

Bestel nu je Alabastine producten! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Bespaar tot wel via kiesproduct. Grootste aanbod verf online. Van beits tot latex, lage prijzen.


Scheuren, grote gaten, afgebroken hoeken en inbraakschade repareer je hiermee eenvoudig zelf. Met dit componenten product maak je een duurzame en strakke reparatie die jarenlang probleemloos mee zal gaan. Houtreparatie component en component op een harde ondergrond met een plamuurmes goed mengen, tot een egale kleur is ontstaan.


De mengverhouding dient altijd 1:te zijn. Niet meer aanmaken dan binnen minuten verwerkt kan worden i. Binnen en buiten te gebruiken, makkelijk te mengen, ijzersterk, vormvast en zeer goed af te werken. Alabastine Houtrotvuller is een componenten epoxy-massa voor definitieve reparatie van verrot hout. De Albastine Houtreparatie krimpt niet, heeft alle eigenschappen van hout en is flexibel waardoor de werking van het hout opgevangen wordt. Alabastine houtreparatie bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Eenvoudig online bestellen. Wil je beschadigd hout op een duurzame manier repareren?


Scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels repareer je hiermee op een duurzame en sterke manier. Loszittende delen grondig verwijderen. Dit componenten vulmiddel is verkrijgbaar in 1gram en 5gram, is makkelijk 1-op-te mengen en is ongevoelig voor vocht. Als de ondergrond stof- en vetvrij is, kunt u beginnen met het vullen van de gaten, scheuren of afgebroken hoeken.


Alabastine houtreparatie 2 componenten

Ondergrond schoon en droog maken. Meng de twee componenten goed en breng met een plamuurmes het reparatiemiddel aan. Na uur is het herstelde gedeelte droog.


Gaten, ongelijkheden of houtrot kunnen handig met plamuur worden geëgaliseerd. Om kleine of grote gaten te vullen kun je gebruikmaken van plamuur met of zonder verharder. Voor 23:bestel dezelfde werkdag verstuurd. Vul dan ons contactformulier in of kom langs in onze verfwinkel. Je herstelt de duurzame kwaliteit van het hout, die vanaf dat moment zonder problemen weer jaren mee zal gaan.


En wil je de houtrot op de juiste manier behandelen? Dit vulmiddel is doordat het goed schuurbaar superglad af te werken. Daarnaast is dit componenten vulmiddel makkelijk 1-op-te mengenen en heeft het een gebroken witte kleur. Alabastine Sneldrogende Houtreparatie is een reparatie middel om snel en duurzaam een beschadiging in het hout te herstellen.


LET OP: Meng evenredige hoeveelheden component en component op een mengplateau met een plamuurmes tot een egale kleur is ontstaan. Deze premium 500gr houtrotvuller van Alabastine is een componenten epoxy-massa voor definitieve reparatie van verrot hout. W3is - componenten houtvuller obv urethaan-acrylaat voor grote gaten. Voor het repareren van houtrot en grote beschadigingen in hout.


Alabastine houtreparatie 2 componenten

Ideaal voor het mengen en aanbrengen van componenten producten. De RVS plamuurmessen zijn voorzien van een rechthoekig blad voor het eenvoudig zetten van strakke reparaties, bijvoorbeeld in hoeken. TIP: Aan de onderzijde van alabastine plamuurmessen zit een metalen onderzijde.


Daarnaast kunt u dit vulmiddel ook gebruiken voor het monteren van scharnieren, accessoires, bouten en moeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts