vrijdag 4 maart 2016

Glasverf wit

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Een mooie kwaliteit, transparante, raamstickerverf van het merk Creall. Verkrijgbaar in alle leverbare kleuren. Op deze kleurkaart vind je alle kleuren op glas terug, onderstaande kleuren kunnen verschillen van de werkelijke kleur.


Een aantal kleuren is niet transparant: Grijs, Zwart, Dekkend wit , Zilver, Goud en Wit parelmoer.

Pebeo glasverf is een glanzende verf op waterbasis. Beoordelingen worden na controle vrijgegeven. Geschikt om te mengen en stofdroog binnen enkele minuten. Kan verdund worden met Pebeo glasverf thinner. Voor algehele dekking de verf in meerdere lagen aanbrengen.


Laat de verf minimaal uur drogen en daarna minuten afbakken in een huishoudoven op 1°C. Decoupagevernis voor glas ml.

Glasverfl glans ml- Wit. Naast glas kun je andere gladde oppervlakken ermee beschilderen, zoals spiegels of je kunt het ook gebruiken als raamverf. Verven op glas is geweldig, je kunt echte glas in lood schilderijen creëren waardoor het zonlicht prachtig reflecteert. Let op: De glasverf is heel vloeibaar dus het te bewerken oppervlak is het makkelijkste liggend te bekleuren. Indien gewenst kan van tevoren contourverf aangebracht worden.


Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van onzewinkels niet alle artikelen van de website ook in alle winkels op voorraad zijn. Spuitverf (bijv. Spuitverf glans – gebroken wit van de HEMA € 95. De verf is geschikt voor binnen en buiten) – Oude kranten.


Je kunt ook kiezen voor glasverf. Dit wordt vaak aan de binnenkant van de fles aangebracht en geeft ook een heel leuk effect. Een schattige, ronde knuffel in de vorm van een bruin met witte corgy, met een hoedje.


Carlos de Corgi is een avontuurlijke jongen. Hij is altijd op zoek naar iets om te doen. Hij houdt ervan om rond te rennen of een lange wandeling te maken.


Bij Praxis vind je voor iedere doe-het-zelf-klus de juiste verf, maar ook behang en geweldig laminaat. BTW Toepassing: voor het maken van lijnen in reliëf, in combinatie met porselein verf op ondergronden zoals porselein, gebakken aardewerk, metaal, hittebestendig glas en andere niet absorberende ondergronden.

Breng het voorzichtig aan met een verfsponsje en laat het goed drogen. Voor een minder transparant effect breng je meerdere lagen aan die je tussentijds goed laat drogen. Deze verf is op waterbasis. Hij geeft niet alleen mooie accenten maar wordt ook gebruikt als beschermende laag voor highlights van het servet.


Resultaten van zoekmachines! De krachtige kleurtinten zijn onderling te mengen en te verdunnen met water. Bij menging versterkt u de kleur met de transparante versie (nr 400).


Tijdens het aanbrengen en het drogen (tot minuten) ziet Marabu Glas er melkachtig wit uit. Na droging is het echter glanzend transparant, met uitzondering van wit en zwart (deze zijn dekkend).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts