woensdag 9 maart 2016

Bloomingville glas

Bloomingville glas

Kies uit producten vanaf € 45. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Not only because we love natural simplicity, but also because we’re deeply inspired by everyday designers – by how they, with great passion, keep their homes ever changing as a way to feel happy and alive.


Vergelijk 2bloomingville glazen. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Het item is afgewerkt met een speels relif aan de zijkant en een smalle hals bovenaan. Zet de vaas op je salontafel met een bos bloemen of zet hem op je wandplank als accessoire op zich.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Van modern klassieke tafels tot een vintage poef. Combineer de prachtige meubels met de karakteristieke woondecoraties voor een hartelijke sfeer. Gratis bezorging vanaf 20. De matzwarte onderkant in combinatie met de goudkleurige bovenkant zorgt voor een chique uitstraling.


Zo heeft deze hanglamp een kap van glas , waarin een bijzonder reliëf verwerkt is. Dit maakt hem een plaatje om naar te kijken en zorgt ook voor een bijzondere lichtval in de kamer. WestwingNow garandeert volledige veiligheid bij betaling en verzending.


Verlichting is allesbepalend voor de sfeer in huis, dus dan kun je maar beter voor een mooie lamp gaan. De vaas heeft een geribbelde optiek. Maak de vaas op met wat mooie bloemen en zet hem op je salontafel of in een mooi hoekje.


Combineer het met de glazen tandenborstelhouder uit dezelfde serie en geef jouw eigen badkamer een upgrade tot een echte hotelbadkamer! De zeepdispenser heeft een diameter van 9cm en is 17cm hoog. Click here and check out our beautiful Danish design products today! Bloomingville is a home décor and modern furniture wholesaler.


Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen, alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te. Mooi op zichzelf, maar ook ideaal te combineren met andere bloempotten of accessoires van hetzelfde merk! Een prachtige vaas met een touch van Goud wat een warm effect geeft.


Mooi gecombineerd met andere items in goud. Op zoek naar bloomingville glazen ? Op deze pagina vergelijk je stuks direct bij webshops. Combineer deze vaas met andere vazen en decoratieve accessoires om je interieur helemaal af te maken.


Naast kleurrijke glazen en glazen in mooie vormen zijn alle glazen van geslepen kristalglas of loodglas een absoluut hoogetpunt in elke kast of vitrine. Deze glazen worden gebruikt om elke feestelijk gedekte tafel of bartafel of partij een heel speciale en stijlvolle look te geven. Wordt geleverd met een meter lang snoer en plafondkap.


Bloomingville glas

De lampenkap heeft een doorsnede van cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts