maandag 14 maart 2016

Hr glas of dubbel glas

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage!


Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio!

Eenvoudig online bestellen. Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ. Milieu Centraal rekent uit wat HR - glas kost en hoeveel je bespaart. Het edelgas tussen de glasplaten beperkt het warmteverlies nog extra. Hierdoor isoleert deze beglazing keer beter dan standaard dubbel glas.


Doordat het warmteverlies in huis beperkt is, hoeft u minder hard te stoken dan bij standaard dubbel glas. Tevens veel gebruikt in de glasschade reparatiemarkt, want als hoog rendement glas naast gewoon dubbel glas wordt toegepast in dezelfde gevel kan kleurverschil optreden.

U-waarde (t.o.v. enkelglas 6). De opvolger van standaard dubbel glas. Houd de vlam of lamp op ongeveer cm.


De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw), is gevuld met droge lucht. Zelfs het beste ‘standaard’ dubbel glas isoleert – naar huidige maatstaven – matig.


Waar het om gaat is dat er meer en meer standaard lagen worden gekozen in de kozijnen waar voorheen gewoon dubbele beglazing al erg goed was. Driedubbel glas bestaat uit glasbladen en spouwen. Dit type beglazing isoleert dan ook opmerkelijk beter dan dubbel glas en zelfs iets beter dan superisolerend glas.


De voordelen ten opzichte van superisolerend glas zijn echter te klein, waardoor dit type glas maar zelden gebruikt wordt. Om stralingswarmte tegen te houden, wordt het glas steeds vaker van een dun metaallaagje voorzien. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Kosten HR dubbel of driedubbel glas.


De volgende vraag is dat natuurlijk ook wat de kosten zijn van HR dubbel of driedubbel glas.

Tuurlijk is dat een bepalende factor voor je keuze. Het project moet wel binnen budget gerealiseerd worden. Maar kijk ook naar wat de eigenaar of bewoner straks per jaar bespaart aan energiekosten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en bespaar op uw investering! Er zijn verschillende soorten hiervan op de markt, variërend in de isolatiewerking van het metaallaagje, of het soort gas waarmee de ruimte tussen de glazen is opgevuld.


Dat laagje zorgt ervoor dat stralingswarmte tegen wordt gehouden. De isolatiewaarde is afhankelijk van de effectiviteit van het metaallaagje. Het laagje zelf is niet waar te nemen en belemmert evenmin de lichtinval.


Meestal zijn sponningen berekend op dubbel glas , maar in nieuwbouw en energie-neutrale bouw wordt al rekening gehouden met een diepere sponning. Ten tweede, driedubbel glas is veel zwaarder. Een gemiddelde dubbele ruit weegt kg per vierkante meter. Dus vraag jezelf af welke soorten HR - glas er te koop is, wat de kosten zijn en van welke dubbel glas subsidies je gebruik kunt maken. Het is mogelijk om te besparen op je energierekening als je voor isolatieglas kiest.


Natuurlijk is de besparing afhankelijk van de grootte van de woning, het glasoppervlak en het soort glas. Staan er geen letters, of wel letters maar geen HR : dan is het meestal dubbel glas. Je kunt dan antwoorden dat je dubbel glas hebt maar voor het energielabel zou HR glas uiteraard beter zijn… Daarom kan het de moeite waard zijn om toch nog op een andere manier na te gaan of het wel om HR glas gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts