donderdag 24 maart 2016

Cetabever binnenbeits transparant

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Bestel CetaBever Dekkende Beits bij een van onze webshops en bespaar! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Buitenbeits tegen de laagste prijzen.


De natuurlijke houtnerf blijft zichtbaar en de beits geeft uw hout een prachtige transparante kleur. Tuinhoutbeits is sterk impregnerend en voedt en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Met een dekkende beits kan je oud of verkleurd hout een nieuwe look geven en tegelijkertijd beschermen. GAMMA verkoopt dekkende beits in veel verschillende kleuren.


Het CetaBever binnen assortiment biedt zowel beitsen als lakken. Met binnenbeitsen verzorg je het hout van binnenuit, waarbij de natuurlijke houtkleur behouden blijft. Met CetaBever binnenlakken zorg je voor een stoot- en krasvaste bescherming, dus de ultieme bescherming.


Cetabever binnenbeits transparant

Je kunt beits gebruiken voor de trap of voor een houten tafel. Maar er is ook transparante beits voor de buitenkant van je huis. CetaBever binnenbeits transparant kleurloos zijdeglans 2ml is een zijdeglans, watergedragen binnenbeits voor al uw houtwerk binnenshuis. Te denken valt aan een houten hek maar ook een pergola van hout is prima met beits te verven. Naast binnen- en buitenbeits is transparante beits ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.


Kies bijvoorbeeld voor een CetaBever buitenbeits , zoals de Cetabever schuur en tuinhuisbeits dekkend zwart. Of kies voor een GAMMA buitenbeits in een mooie natuurlijke tint, zoals GAMMA buitenbeits transparant UV mahonie of de Rambo pantserbeits tuinhout transparant teakhout zijdeglans. Bij GAMMA vind je altijd wel de juiste buitenbeits. De transparante variant beschermt tegen UV-straling, vertraagt glansverval en is verkrijgbaar in mooie transparante kleuren.


Omschrijving CetaBever Meesterbeits Transparant Hoogglans 7ml: CetaBever Meesterbeits Transparant Hoogglans is een goede kwaliteit buitenbeits. Voor ál het houtwerk aan de buitenkant van je huis. Geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Schuttingbeits is een waterafstotende beits die de schutting beschermt tegen weersinvloeden, zoals regen en zon.


Cetabever binnenbeits deur, kozijn en meubel transparant black wash zijdeglans 7ml is een watergedragen binnenbeits , verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdeglans. Eén van onze favoriete cetbevrrpoducten is de binnenbeits in transparante houtkleuren. Heel handig als je meubels wilt opknappen of goedkoop hout een luxere uitstraling wilt geven. Om slijtage te voorkomen is er van Cetabever ook een groot pakket transparante lakken.


Cetabever binnenbeits transparant

Voor vloeren uiteraard de vloer- en parketlakken. Ook geschikt voor het op kleur brengen van vloeren. Dit betekent dat u door de goede hechting en de hogere laagdikte, met minder lagen een goede bescherming realiseert.


Door het EPS systeem kan de buitenbeits direct op het hout worden aangebracht, grondverf of primer is niet nodig. Deze beits heeft een transparante kleur, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Cetabever Binnenbeits Transparant Deze watergedragen beits van Cetabever verzorgt en beschermt houtwerk binnenshuis en heeft een mooie zijdeglans. CetaBever Transparant Tuinhout Beits is een hoogwaardige, zijdeglanzende beits voor buitenshuis. Wil je de noesten van het hout graag blijven zien en het natuurlijke karakter daarvan naar voren laten komen?


Een transparante beits is dan een goede keuze. Zeker geen slecht product, maar droogt wel heel snel dus snel werken is de boodschap. Door de snelle droging niet meteen aan te raden voor hobby klussers.


Is wel heel erg wit zelfs voor white wash.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts