vrijdag 25 maart 2016

Bontplaid

Bont plaids tegen lage prijzen. Bestel hier woondekens online. Woondekens goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Een prachtig plaid afkomstig uit de Bontplaid serie van het merk In The Mood. Het heeft een mooie bruine luipaard print en een afmeting van 1bij 1centimeter. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig imitatiebont dat net als echt bont heerlijk zacht en lekker warm is.


Deze plaid is geschikt om bijvoorbeeld op uw bank of uiteinde van uw bed te. Een heerlijk zacht plaid komt altijd van pas. Dit In The Mood plaid is ontzettend aaibaar. Materiaal: Het zachte plaid is gemaakt van.


De binnenkant is van fleece materiaal en donkerbruin.

Plaid bont - okergeel - 130x1cm. Er is niets lekkerder dan op een koude avond op de bank te kruipen met een warme plaid. Deze deken van nepbont is heerlijk zacht. Ontdek de gebreide plaids van wol, maar ook satijnen of katoenen varianten! Gratis bezorging vanaf 20.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Super mooi rendier imitatiebont plaid 150x200cm. Staat geweldig als decoratie over de rugleuning van je bank of fauteuil!


Luxe Bontplaid Rendier 150x200cm. Combineer deze luxe plaid met de bijhorende bontkussens voor een mooi set! Deze bontplaid (140X1cm) is van het merk In the Mood collection. Het plaid is gemaakt van acryl en heeft een afmeting van 140x1cm. Verder kun je deze plaid ook als decoratie gebruiken voor in de woonkamer.


Dit luxe merk is gespecialiseerd in het produceren van imitatiebont. In onze collectie kunt u terecht voor verschillende soorten bontplaids. Meest opvallende zijn onze luxe fake fur bontplaids, afkomstig van het Franse merk NOBILIS Paris.

Ze zijn heerlijk zacht en ze komen in verschillende kleurcombinaties. Niet van echt te onderscheiden. Heel dikke, zachte bontplaid , deken of bedsprei die bijna niet van echt te onderscheiden is.


Tevens bijpassende kussens verkrijgbaar. De achterkant van de plaid is van zacht fluweel. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen.


Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts