dinsdag 22 maart 2016

Horlogeband meistersinger

A watch to celebrate the day! De pure essentie van tijdsweergave! Dag en Datum altijd bij de hand! Stijlvolle horlogebanden , gemaakt van 1 echt leder.


Ontdek nu de grote selectie van nieuwe luxe horloges bij Montredo! Tot goedkoper dan de aanbevolen winkelprijs.

Kies dan uit onze selectie van Meistersinger banden, of bezoek onze universele horlogebandjes pagina voor een grote keuze in horlogebanden van hoge kwaliteit. Zie voor bepaling van de juiste bandbreedte, onze pagina ` Meet uw maat! Meistersinger horlogebanden zijn bij ons verkrijgbaar van 18mm tot 22mm en verkrijgbaar in diverse kleuren zoals: zwart, bruin en cognac.


In de winkel ophalen kan ook, wij monteren dan de band direct voor u. Bestel Meistersinger vouwsluiting online of kom langs in onze winkel. Discover single-hand watches made for human needs. De N°koopt u tweedehands en in zeer goede staat voor ongeveer 1. Een ongedragen exemplaar met een horlogeband van alligatorleer kost ongeveer 1.

MeisterSinger single-hand watches - Welcome to the official MeisterSinger website. Die kost ongedragen rond de 1. Het Duitse merk Meistersinger uit Munster is ruim aanwezig in onze winkel. Voor een goed advies en Meistersinger productvergelijk bent u bij juwelier Eugene van Baal in Nijmegen aan het goede adres. Kies je voor een leren horlogebandje, dan kies je voor een horlogeband die lang mee gaat - mits je hem goed onderhoud.


Het hoge draagcomfort en het feit dat dit type band soepel en flexibel is, maakt daarnaast dat het prettig aanvoelt om je pols. Leer is een werkend materiaal, wat tijdens het gebruik constant verandert. Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Mooie Horlogeband online kopen?


Milanese horlogebanden zijn gevlochten banden van edelstaal en worden ook wel mesh bandjes genoemd. Hierdoor kun je altijd de originele gesp eenvoudig overzetten. Door de kleine schakels is het draagcomfort hoog - de band sluit perfect om je pols en neemt de temperatuur van je huid aan.


Ook zijn de banden gemakkelijk schoon te houden. Ontvang waar en wanneer jij dat wilt! Niet goe geld terug 1 originele merk horlogebanden.


Op de witte blauwe wijzerplaat is analoge tijdsweergave zichtbaar.

De Alligator nubuck horlogeband geeft het horloge een exclusieve en individuele look. De prijs is per twee (één paar) bandpennen (u heeft er per horloge twee nodig), de breedte in de keuzelijst is de breedte die correspondeert met uw horlogeband. Bij bestelling van een horlogeband krijgt u gratis bandpennen in de juiste maat.


De bandpen op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandpen met een andere breedte zijn. Ook uw horlogeband vervangen en eventueel op maat maken kunt u eenvoudig zelf. Bekijk onze instructievideo’s Horlogeband vervangen en Horlogeband inkorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts